Η χθεσινή συνέντευξη της Άννας Βίσση στην Αννίτα Πάνια ήταν πραγματικά αποκαλυπτική, και έχει δημιουργήσει αρκετά viral αποσπάσματα, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Ένα από αυτά τα viral αποσπάσματα, αφορά τη ζήλια του Νίκου Καρβέλα, το διάστημα μετά τον χωρισμό του με την Άννα Βίσση.

Όπως αποκάλυψε η Άννα Βίσση, ο μουσικοσυνθέτης μπορεί να είχε προχωρήσει τη ζωή του με άλλη σχέση, όμως ζήλευε πολύ όταν η Άννα Βίσση που έκανε σχέση με τραγουδιστή.

Με αποκορύφωμα όταν σύντροφος της Άννας Βίσση ήταν ο Λάμπης Λιβιεράτος.

«Αυτό ζούσα κι εγώ στις σχέσεις μου μετά Νίκο εποχή. Ήταν παντού. Θα το πω τώρα. Τα είχα φτιάξει με τον Λάμπη Λιβιεράτο κι ο Καρβέλας είχε την σχέση του.

Επειδή ο Λάμπης τραγουδούσε, μου λέει "καλά μια χαρά, αλλά δεν θα τραγουδάς μαζί του". Δεν ήθελε να είμαι με τραγουδιστή.

Είχε κι ο Νίκος μια ωραία κοπέλα αλλά εκεί, ήθελε να ασχολείται μαζί μου. Εγώ τότε τραγουδούσα με τον Λάμπη ντουέτα του Καρβέλα κι ήταν τρομερά ενοχλητικό για τον ίδιο.

Του είπα θα τραγουδώ ότι γουστάρω και μου είπε σου απαγορεύω να τραγουδάς τραγούδια μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Για τις σχέσεις που έκανε με μικρότερους άνδρες μίλησε η Άννα Βίσση στην Αννίτα Πάνια, η οποία της εξομολογείται πως «δεν θα μπορούσα να σε φανταστώ με μεγαλύτερο άντρα». Η Άννα Βίσση, αποκάλυψε την ηλικία της. Είναι σήμερα 63 ετών, αφού γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1957, λέγοντας πως νιώθει πως αυτά που θέλει να αρπάξει από τη ζωή ακόμη είναι τόσο νεανικά.



Η ιστορία της Άννας Βίσση που έκανε την Αννίτα Πάνια να κρυφτεί



Άγνωστες στιγμές της γνωριμίας και της ζωής τους με κοινό παρονομαστή τον Νίκο Καρβέλα αποκαλύπτουν Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια. «Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί, χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση δεν έχω χωρίσει», λέει χαρακτηριστικά η Αννίτα Πάνια, με την Άννα Βίσση να τονίζει από την πλευρά της «τον αγαπάμε» και να μοιράζεται μια ιστορία από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας του Νίκου Καρβέλα με την Αννίτα Πάνια.




«Ο Νίκος ήταν λίγο τρομακτικός, αλλά και ελκυστικός, ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου, εκκεντρικός, ψαγμένος, φιλοσοφημένος», λέει χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση και δε μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της όταν διαβάζει σημειώσεις του για την ίδια.