Λίγες ώρες απέμειναν για τον θρησκευτικό γάμο του Φιλίππου και της αγαπημένης τους Νίνα Φλορ που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η κόρη του Ελβετού δισεκατομμυριούχου Τόμας Φλορ θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στην Μητρόπολη εκεί όπου το 1964 παντρεύτηκαν οι γονείς του, Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία.

Μία μέρα πριν, το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει προγραμματίσει το pre-wedding party που θα φιλοξενηθεί στη λίμνη Βουλιαγμένης, όπου το «παρών» έδωσαν λαμπεροί προσκεκλημένοι.

Γαλαζοαίματοι και εκπρόσωποι του διεθνούς τζετ σετ αναχώρησαν από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει την τέως βασιλικοί οικογένεια και τους υψηλούς καλεσμένους τους λίγο πριν μεταβούν στο μεγάλο πάρτυ.

Στα ενσταντανέ που ακολουθούν ο πρίγκιπας ο τέως βασιλιάς, o πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ και ο πρίγκιπας Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ μαζί με τα παιδιά τους αναχωρούν από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο με προορισμό την Λίμνη Βουλιαγμένης.
752906
752967
752887
752917
752924
752948
752908
Ξεχωρίζει η εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας με τον σύντροφό της Peregrine Pearson.
752972
752897

Ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Νίνα Φλορ θα ενώσουν τις ζωές τους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, χοροσταντούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

Οι λαμπεροί προσκεκλημένοι θα είναι 100, όσοι καλεσμένοι δεν θα είναι μέσα στη Μητρόπολη, θα έχει στηθεί γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, για να δουν την τελετή.
5406840
Ανάμεσα στους λαμπερούς Έλληνες καλεσμένους είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη και ο Σταύρος Νιάρχος.
Μία μέρα μετά τον γάμο, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών που θα δώσουν το παρών στον γάμο. Το γεύμα θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στον Πειραιά.

Νωρίτερα την Παρασκευή, οι μελλόνυμφοι επισκέφθηκαν την Αρχιεπισκοπή Αθηνών για να πάρει την ευχή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και να συνομιλήσουν για τη νέα τους ζωή.
5406748__2_