Η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή σίγουρα διανύει μια από τις πιο γεμάτες επαγγελματικές περιόδους της ζωής της καθώς μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η τραγουδίστρια κάθε Σάββατο βρίσκεται στο J2US, και τις Κυριακές κάνει εμφανίσεις στην Κύπρο.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, δεν σταματά να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram με εντυπωσιακές φωτογραφίες. Στα stories που ανεβάζει επικοινωνεί απευθείας με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή από το κρεβάτι της ενημερώνει γεμάτη νάζι, πως μετά από την απαραίτητη ξεκούραση θα ετοιμαστεί για την εμφάνισή της στη Λεμεσό.

Δεν παραλείπει να στείλει τα φιλιά και την αγάπη της στους θαυμαστές της.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Στην εμφάνισή της στην Κύπρο μάγεψε το κοινό τόσο με την εμφάνισή της όσο και τα τραγούδια της.






Φωτιά οι αναρτήσεις της στο Instagram
H Δέσποινα Βανδή συνεχίσει να χαρίζει στους διαδικτυακούς της φίλους μοναδικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια των εμφανίσεων της. Στις φωτογραφίες ποζάρει στο φακό και κυριολεκτικά είναι φωτιά στα μαύρα. Το καυτό μίνι φόρεμα και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της.






Προσωπική ζωή από το καλό στο καλύτερο
Και στην προσωπική της ζωή η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να είναι στα καλύτερά της καθώς οι κοινές εμφανίσεις στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη ολοένα και πυκνώνουν. Τους δυο τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός το Σάββατο μετά το τέλος του J2US να διασκεδάζουν σε κρητικό μαγαζί στο Μοσχάτο.



Πάντως πριν πάει στο Μοσχάτο είχε δώσει τα ρέστα της κάνοντας «νησιώτικο» γλέντι στη σκηνή του J2US