Τα Παρά-πρωινά μας
Τα Παρά-πρωινά μας Σωτήρης Ξενάκης Μπάγια Αντωνοπούλου
0088_GIORGOS_TSALIKIS_2312020
Lifestyle

Έξαλλος ο Τσαλίκης με τα σχόλια Γκουντάρα-Κάκκαβα: «Λυπάμαι, ντροπή σας»

Η κόντρα για την παρουσίαση του Big Brother δεν έχει τέλος

Η κόντρα του Γιώργο Τσαλίκη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα καλά κρατεί.

Ως γνωστόν, το ζευγάρι ανέλαβε την παρουσίαση του Big Brother, πράγμα που αρχικά είχε συμφωνήσει να κάνει ο  τραγουδιστής.

Σήμερα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας, όπως ήταν και το αναμενόμενο, τους ρώτησε σχετικά με το ζήτημα και η απάντηση τους ήταν αρκετά σκληρή.

Σε story του στο Instagram ο γνωστός τραγουδιστής είπε:

«Μόλις μου έστειλαν τη συνέντευξη που έδωσαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα στο πρωινό του ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Πραγματικά έμεινα άφωνος. Από την αρχή της καριέρας μου μέχρι τώρα προσπαθώ να διατηρήσω χαμηλούς τόνους, να έχω σεβασμό, να είμαι στο φως και να κρατάω το ήθος και την αξιοπρέπεια μου.

Αυτό θα κάνω και σήμερα. Όμως πραγματικά αυτό το σημερινό με ξεπέρασε. Το 2021 ένας άνθρωπος τολμάει να μιλήσει και να διεκδικήσει το δίκιο του, ένας άνθρωπος του οποίου καταπατήθηκε το συμβόλαιο του… Εσείς βγαίνετε στην ελληνική τηλεόραση που ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει, πάρα πολύ καλά και λέτε ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ότι είμαι εμμονικός.

Δηλαδή είστε αυτοί οι τύποι που τους ανθρώπους που διεκδικούν το δίκιο τους, ειδικά αυτές τις μέρες, εσείς τους βγάζετε ψυχασθενείς. Δεν έχω τι να πω… Πραγματικά ντροπή σας! Ντροπή σας! Λυπάμαι τόσο πολύ. Λέτε πράγματα τόσο κατάπτυστα και μηνύσιμα.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Σε αυτό το επίπεδο να φτάσω, να πέσω. Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν θα φοβόμαστε να μιλήσουμε. Θα λέμε την αλήθεια μας. Εσείς ας μας βγάζετε τρελούς γιατί έτσι σας συμφέρει. Δεν είμαστε τρελοί, είμαστε αληθινοί. Λυπάμαι, ντροπή σας».