Μία σπάνια και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Όλγα Τρέμη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο «Happy Day».

Μεταξύ άλλων, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από την ΕΡΤ και το Mega, τον λόγο που δεν θέλει να επανέλθει στα δελτία ειδήσεων, το λίφτινγκ και τον γιο της, που έχει αποκτήσει με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

«Έφυγα από την ΕΡΤ γιατί δεν με ήθελαν. Και σε αυτές τις περιπτώσεις κανείς είναι ήρεμα, ήσυχα και με αξιοπρέπεια να πάρει το καπελάκι του και να φύγει. Άλλωστε αυτό το έχω κάνει και στο παρελθόν. Με τον ίδιο τρόπο έφυγα από το Mega γιατί δεν με ήθελαν.

Το ότι επέστρεψα, δεν σημαίνει ότι εκείνοι που με ήθελαν άλλαξαν γνώμη. Είχα μετά μία άλλη προσέγγιση που ήταν το “μη χείρον βέλτιστον”
» εξομολογήθηκε η Όλγα Τρέμη.

«Έχει κλείσει ο κύκλος του δελτίου για μένα. Δεν θα το έκανα ξανά ούτε κατά διάνοια. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος του δελτίου» πρόσθεσε στη συνέχεια και αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω το «έτρεχα και έχω λαχανιάσει».

Η Όλγα Τρέμη ρωτήθηκε και για το λίφτινγκ που είχε κάνει στο παρελθόν.
«Δεν θεωρώ ότι πρέπει να ντρέπεται κάποιος που έχει κάνει λίφτινγκ. Είναι δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς από εμάς να επιθυμεί να είναι καλύτερος σε σχέση με την πραγματική του ηλικία. Τώρα, αν μπλέξει με άλλα πράγματα, του στιλ θέλω να φαίνομαι 200 χρόνια νεότερος, θέλοντας να γίνει μπέμπης-μπέμπα, εκεί το πράγμα αποκτά στοιχεία γελοιότητας».

Αναφορικά με τον γιο της, Αλέξανδρο, η Όλγα Τρέμη σημείωσε πως «ο γιος μου Αλέξανδρος ξέφυγε από τη δημοσιογραφία και από όλα. Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Σκέφτομαι τον εαυτό μου γιαγιά, έχει καθυστερήσει κιόλας, γιατί καθυστέρησα εγώ να κάνω το παιδί».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις της: