Γενέθλια είχε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο. Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» στο Mega βρέθηκε ο Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος με τα τραγούδια του ξεσήκωσε την παρουσιάστρια, τους συνεργάτες της αλλά και τηλεοπτικό κοινό.

Ο Γιώργος Κακοσαίος μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, σημειώνοντας ότι αγαπά το λαϊκά τραγούδι και του αρέσει να γράφει τα δικά του τραγούδια.

«Λατρεύω την ελληνική λαϊκή μουσική και το καλό λαϊκό τραγούδι», ανέφερε και αποκάλυψε πως τα παλιά λαϊκά τραγούδια είναι πηγή έμπνευσης του.

«Λατρεύω τον Στέλιο Καζαντζίδη, το Στράτο Διονυσίου, τον Γιάννη Πουλόπουλο όλα αυτά τα τραγούδια με αυτά μεγάλωσα, με αυτά με μεγάλωσε ο πατέρας μου», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον πατέρα του και γνωστό τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο.

«Μου αρέσει να τραγουδάω από τότε που με θυμάμαι», απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ο ίδιος γράφει και δικά του τραγούδια

«Αποφάσισα να μην το σκεφτώ έτσι ώστε να σταθεί εμπόδιο για να ξεκινήσω το τραγούδι», τόνισε για την καριέρα του πατέρα του και το δικό του ξεκίνημα.

«Όταν τραγουδάω δεν έχω στο μυαλό μου να μην μοιάζω με τον πατέρα μου, άλλα ούτε το αποφεύγω κιόλας, απλώς τραγουδάω», πρόσθεσε και εξήγησε πως ο ίδιος γράφει και δικά του τραγούδια.

«Το 2009 σε μια συναυλία του πατέρα που έκανε περιοδείες μου έβγαινα στο τέλος κάθε βραδιάς», σημείωσε για την πρώτη του φορά που ανέβηκε στη σκηνή.

Ο Γιώργος Κακοσαίος αποκάλυψε πως όλοι στο σπίτι τραγουδούν, ενώ κι η μητέρα του πριν γνωρίσει τον πατέρα του τραγουδούσε.