Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το γνωστοποίησε η ίδια μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα από το κρεβάτι του νοσοκομείου παρακολουθώντας την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ωστόσο δεν έχει κάνει καμία διευκρίνιση, σχετικά με την αιτία που την έστειλε στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε κι άλλα στιγμιότυπα μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, με τους διαδικτυακούς της φίλους να αναρωτιούνται για την υγεία της.

Στο νοσοκομείο περνάει την ημέρα της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, χωρίς ωστόσο να έχει γνωστοποιήσει μέχρι στιγμής τον λόγο που εισήχθη.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δημοσίευσε στιγμιότυπα από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου παρακολουθεί «Καλό Μεσημεράκι» αλλά και την εκπομπή της «Κάτι ξαναψήνεται». 

Λίγο αργότερα και αφού δέχτηκε δεκάδες μηνύματα για γρήγορα περαστικά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για το ενδιαφέρον.