Την αντίδραση των πολιτών στα social media έχουν προκαλέσει τα σχόλια του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό εις βάρος μιας νεαρής κοπέλας για το πάχος της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός χορογράφος ανέβασε story στο Ιnstagram στο οποίο κορόιδευε μια νεαρή κοπέλα για την εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Ξιαρχό δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο, στο οποίο κοροϊδεύει την κοπέλα που κάθεται ακριβώς δίπλα του για τα κιλά της, για το ρούχο που φοράει και μάλιστα δείχνει και το πρόσωπό της στους χιλιάδες followers του.

Στη συνέχεια ανέβασε άλλο ένα βίντεο στο οποίο λέει πως έχει κρυφτεί στην τουαλέτα του μαγαζιού, καθώς η κοπέλα που κορόιδευε είδε από το instagram της τα stories του χορευτή.

Σήμερα Δευτέρα οι πρωϊνές εκπομπές δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν όλο αυτό αυτό τον χαμό, που προκάλεσε το βίντεο του γνωστού χοροργράφου.




Σταματίνα Τσιμτσιλή - «Happy Day»


Η Σταματίνα Τιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της «Happy Day» τοποθετήθηκε στο θέμα με τον Τάσο Ξιαρχό, παίρνοντας συγκεκριμένη θέση.

Η παρουσιάστρια του Alpha δήλωσε: «Αμφιταλαντευτήκαμε αν πρέπει να παίξουμε το θέμα ή όχι. Γιατί καμιά φορά, δίνοντας χώρο και χρόνο σε κάποιες συμπεριφορές τις ενισχύεις ακόμα και αν τις καταδικάζεις. Θεωρώ ότι δεν δικαιούται κανείς μα κανείς να σχολιάζει τον οποιονδήποτε εν αγνοία του, σε δημόσιο χώρο. Είναι όλο λάθος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσλή και συνέχισε:

«Δεν ξέρω τι παρέες κάνει ο καθένας και τι συζητάει με την παρέα του. Μπορεί με την παρέα σου να χυδαιολογείς, να προσβάλεις, να βρίζεις, να υποτιμάς, να σχολιάζεις τον άλλον για το ύψος, τα κιλά του, τη στραβή του μύτη, τα μεγάλα του αφτιά. Δεν δικαιούσαι σε καμία περίπτωση αυτό να το κάνεις χρησιμοποιώντας το πρόσωπο του άλλου, δείχνοντας τον, διαπομπεύοντάς τον στο διαδίκτυο. Αυτό είναι λυπηρό και δεν το περιμένεις και από έναν άνθρωπο που τον συμπάθησε ο κόσμος όταν μίλησε για την προσωπική του ιστορία… Δεν περιμένεις αυτή την συμπεριφορά από έναν τέτοιο άνθρωπο».


Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Είναι απαράδεκτο από άποψη συμπεριφοράς. Από ένα παιδί που έχει βγει και έχει μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτά που έχει περάσει περιμένεις κάτι διαφορετικό. Κι ενώ ζητάει συγγνώμη, μετά κάνει ένα γκάλοπ ποιοι το έχετε κάνει με την παρέα σας. Δεν είναι δικαιολογία το τι κάνεις ο καθένας στην παρέα του. Όταν έχεις 50 χιλιάδες followers και είσαι αναγνωρίσιμος, μην το κάνεις. Είναι απρεπές και άτοπο.

Πραγματικά θεωρώ ότι τέτοιες συμπεριφορές απομονώνονται και σταματούν και εκλείπουν όταν δεν τους δίνεις χρόνο και χώρο φιλοξενίας».






Δανάη Μπάρκα - «Πάμε Δανάη»

H Δανάη Μπάρκα κατά την έναρξη της εκπομπής της «Πάμε Δανάη» εμφανίστηκε φορώντας μια μπλούζα ριγέ και τοποθετήθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με τον Τάσο Ξιαρχό.

Η παρουσιάστρια του MEGA, είπε: «Θα ήθελα απλά από τι δική μου θέση να τονίσω ότι δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος από κανέναν άλλον. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντική και απαραίτητη σε αυτό τον κόσμο και όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία χαλάμε την προσωπικότητά μας. Πρέπει να μας αγαπάμε, να μας φροντίζουμε, να μας προσέχουμε και εάν μπορούμε ένα πράγμα να σκορπάμε σε αυτό τον κόσμο, να είναι η αγάπη, γιατί δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ωραία του τα στοιχεία και είναι ωραίο να φωτίζουμε τις φωτεινές πλευρές μας», σχολίασε η Δανάη Μπάρκα.



Κατερίνα Καινούργιου - «Super Κατερίνα»

Χείμαρρος κατά του Τάσου Ξιαρχό ήταν στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το απαράδεκτο βίντεο που εκείνος δημοσίευσε το οποίο έχει προκαλέσει σάλο.

Με αφορμή αυτή την ανάρτηση η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της λέγοντας πως θεωρεί “εμετική” αυτή τη συμπεριφορά.

Αυτό που είδατε το ανέβασε στο instagram που έχει μισό εκατομμύριο followers – δυστυχώς – για μένα πρέπει να τον κάνετε όλοι unfollow. Εγώ προσωπικά δεν τον ακολουθούσα ποτέ. Κάνει ρεζίλι και τους ίδιους του τους γονείς. Υπάρχει κάποιος γονιός που μαθαίνει στο παιδί του από μικρό τι θα πει ηθική και αγάπη, να μη φορά ρίγες; 

Μετά τα επικριτικά σχόλια ανέβασε μια κάρτα… Φταίμε όλοι εμείς γιατί όλα αυτά τα χρόνια δίνουμε βήμα στον Τάσο Ξιαρχό. Εμείς φταίμε. Ο Τάσος Ξιαρχό που σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι έχει υποστεί bullying και ότι στον δρόμο τον φωνάζανε λο@@@ρα. Ο ίδιος που έχει πει ότι έχει περάσει δύσκολα κάνει αυτό το πράγμα. Δε το κάνει μόνο ο Ξιαρχό αλλά αυτός είναι αυτή τη στιγμή το κερασάκι στην τούρτα.

Δουλέψτε με τους εαυτούς σας. Ειλικρινά μέσα στο Σαββατοκύριακο έχω πάθει σοκ με την τοξικότητα των ανθρώπων μέσα από τα social…. Πόση τοξικότητα, πόσο εμετικό είναι αυτό το πράγμα; Και συνεχίζει και τα κάνει ακόμα πιο χοντρά. Ειλικρινά ένιωθα τάση προς έμετο διαβάζοντας αυτά που έγραψε… Δουλέψτε περισσότερο τις ψυχές σας… Προβάλλοντας αυτό το άτομο με αυτές τις αντιλήψεις δηλητηριάζουμε και τις ψυχές μας».

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας - Το Πρωϊνό

Μετά τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Δανάη Μπάρκα και της Κατερίνα Καινούργιου , ήρθε η σειρά του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά να τοποθετηθούν στο Πρωινό.

«Δεν γίνεται να πιάνεις στο στόμα σου και δείχνεις ένα κορίτσι που δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ, και να την εκθέτεις… Μίλησα με το κορίτσι 12.30 τη νύχτα. Θαύμασα ότι είναι ισορροπημένο κορίτσι και πόσο καλόκαρδα μιλούσε για τον Τάσο. Έχω γίνει έξαλλη και στενοχωριέμαι με τον Τάσο. Είναι κρίμα. Όσες ευκαιρίες και να δώσεις, το χθεσινό ήταν τραγικό. Δεν με ενδιαφέρει» είπε η Φαίη Σκορδά.

Τον λόγο πήρε και ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος σημείωσε: «Είναι ένα από τα φαινόμενα της εποχής κάποιοι να έχουν αποκτήσει πρόσβαση και να έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώνουν κοινή γνώμη μέσω των media της τηλεόρασης μόνο και μόνο για να προβάλλει ένα ανύπαρκτο προσόν που είναι ο εαυτός του».


Ιωάννα Μαλέσκου - «Love It»

Για το απαράδεκτο βίντεο που ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό στο Instagram μίλησαν στον αέρα της εκπομπής «Love it».

Η Ιωάννα Μαλέσκου, μάλιστα, ξέσπασε και απάντησε όπως έπρεπε στον χορευτή. «Εκείνη τη στιγμή αισθάνεσαι ντροπιασμένος, εκτεθειμένος. Αν μη τι άλλο βγαίνεις από τα νερά σου. Έχεις πάει να απολαύσεις τη βόλτα σου, το ποτό σου με την παρέα σου, δεν ενοχλείς κανέναν… Και βλέπουμε αυτή την εικόνα της κοπέλας αυτής που θα μπορούσε να είναι η αδερφή μου, η φίλη μου, εγώ, οποιαδήποτε άλλη γυναίκα…», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Καθόταν εκεί αμέριμνη και μπήκε στο κάδρο μιας ιστορίας και στο χλευασμό ενός ανθρώπου, ο οποίος όχι μόνο το διασκεδάζει, αισθάνεται και ανωτερότητα. Και επιμένει με αυτόν τον τρόπο κοροϊδεύοντας και ευτελίζοντας μια κοπέλα που δεν ξέρει καν. Αισθάνθηκα ντροπή παρακολουθώντας το βίντεο, αισθάνθηκα ένα μούδιασμα».

«Ανατρίχιασα σκεπτόμενη ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της κοπέλας αυτής. Επειδή εμένα με μεγάλωσαν οι γονείς μου διαφορετικά… Σε εμένα και στην αδερφή μου δεν μου είπαν ποτέ οι γονείς μου αν θα βάζουμε οριζόντιες ή κάθετες ρίγες. Κάθετα όμως, μου είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να σέβομαι τους γύρω μου. Και κυρίως να σκέφτομαι πριν μιλήσω ή πριν μοιραστώ κάτι. Αυτό κρατάω και τους ευχαριστώ τους γονείς μου γι’ αυτό», πρόσθεσε επίσης η Ιωάννα Μαλέσκου.