Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Πέγκυ Σταθακοπούλου, αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να γίνει μητέρα, το χωρισμό της, και τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

«Οι ήττες μας πεισμώνουν να ξαναδοκιμάζουμε και γνωρίζουμε καλύτερα εμάς. Έχω χάσει δουλειές που επιθυμούσα και λαχτάρησα ρόλους που τους έπαιξε άλλος», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Υπήρξαν φορές που η προτεραιότητα ήταν η ζωή μου. Όπως όταν ήθελα να κάνω παιδί και δυσκολευόμουν. Κάθε γυναίκα που γίνεται μητέρα και έχει παλέψει, αισθάνεται ότι κέρδισε ένα μεγάλο αγώνα. Όσο προσπαθούσα να γίνω μητέρα, ένιωθα πως θα γίνω. Ήταν μαγικό μετά από 7 χρόνια υπερπροσπάθειας να μου πουν ότι είμαι έγκυος. Έγινα μεγάλη μητέρα, δεν ήμουν μπέμπα. Για πολύ καιρό όποτε έκλαιγε το μωρό μου, έκλαιγα και εγώ», περιέγραψε.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «Ο χωρισμός μου νομίζω δεν επηρέασε την κόρη μου. Αυτό προϋποθέτει να λέμε την αλήθεια».

«Δε θέλω να ξαναπαντρευτώ. Άλλωστε είμαι παντρεμένη ακόμα. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο», είπε η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά της ανέφερε ότι «Θα ξεκινήσω μια σειρά για την ΕΡΤ με τη Ρέινα Εσκενάζι και βρίσκομαι στο θέατρο “Σταθμός” με το “Λευκό Δωμάτιο”».

Ακόμα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις φωτογραφίες της με μαγιό «δεν νομίζω ότι είναι κάτι αυτό, όλοι το καλοκαίρι βγάζουν φωτογραφίες».

Δείτε ακόμη: Η Πέγκυ Σταθακοπούλου ποζάρει με μαγιό και εντυπωσιάζει με τη σιλουέτα της (Εικόνες)

Ακόμα, αναφερόμενη στην ενασχόλησή της με τον οργανισμό ΕΛΙΖΑ, που προστατεύει και προάγει τα δικαιώματα των παιδιών που κινδυνεύουν να υποστούν ή έχουν υποστεί κακοποίηση, η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι «Είμαι πολύ χαρούμενη που προσφέρω στην ΕΛΙΖΑ που κάνει μια τεράστια προσπάθεια στο κομμάτι της κακοποίησης των παιδιών και της ενδοοικογενειακής βίας».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της που ακολουθεί: