H Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε μέσα από το νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Το μοντέλο εξήγησε τι ακριβώς της συνέβη και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για σχεδόν δέκα μέρες.

Κάποια στιγμή μάλιστα, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς, όπως είπε, είναι ένας άνθρωπος που φοβάται πολύ αλλά σήμερα είναι έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι της.

«Εγώ γενικά δεν πάω εύκολα στο νοσοκομείο. Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά, δε μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι, ο πόνος ερχόταν από το νεφρό μου.

Ο πόνος αντανακλούσε μπροστά. Είχα ανεβάσει πυρετό μέχρι 39,6. Σπαρτάραγα, δεν έδινε εντολή ο εγκέφαλος να σταματήσει το χέρι μου να έχει σπασμούς» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ο γιατρός μου με έσωσε. Είμαι πολύ καλά σήμερα, θα συνεχίσουμε βέβαια σπίτι, δεν έχει τελειώσει. Πρώτη φορά παθαίνω κάτι τέτοιο, δεν έχω ξανά αρρωστήσει έτσι.

Η αλήθεια είναι ότι επειδή ανοίγω το νέο μου κατάστημα τώρα, πιέστηκα πάρα πολύ, αντιμετώπισα αρκετές δυσκολίες.

Είχε διακοπεί ο κύκλος μου έξι μήνες κάτι που αντιμετώπισα με τη γυναικολόγο μου.

Προφανώς είχαν πέσει οι άμυνές μου και με βρήκε το μικρόβιο αυτό» δήλωσε, ενώ σε άλλο σημείο είπε για τον σύντροφό της ότι δεν έφυγε στιγμή από δίπλα της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Το γνωστό μοντέλο πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Παρασκευής 5/11 και κατάφερε να δει ξανά τον αγαπημένο της σκύλο, ο οποίος έμεινε μακριά της για τόσες ημέρες. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πλέον είναι καλά και επέστρεψε σπίτι της, στο πλευρό του μέλλοντα συζύγου της.

Η ανάρτηση που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στα social media: