Η Σοφία Χαρμαντά βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον χολιγουντιανό σταρ, Gerard Buttler. Μια σχέση, βέβαια, η οποία έληξε πριν λίγο διάστημα…

«Ναι έχουμε χωρίσει με τον Gerard Butler. Ήμασταν μαζί ενάμισι χρόνο. Στην αρχή μπορεί να είναι σαν παραμύθι, αλλά επειδή εγώ μένω στο Los Angeles, έμενα δηλάδη γιατί τώρα έχω το σπίτι μου στο Λονδίνο, είναι ο κύκλος έτσι. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι μετά τα Όσκαρ. Υπήρχε μια έλξη αυτό το κάτι… Είχαμε κοινούς φίλους και έτσι γνωριστήκαμε.

Μέναμε μαζί. Είχα πάντα το δικό μου διαμέρισμα αλλά μέναμε και μαζί. Δεν διαφέρει σε κάτι, πίσω από τις κάμερες είναι ένας πολύ κανονικός άνθρωπος και είχαμε μια νορμάλ σχέση. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι πολύ απλός, δεν κάνει σταριλίκια. Δεν με φόβισε κάτι. Χωρίσαμε γιατί δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε μια σχέση από απόσταση.

Έχουμε ακόμη επικοινωνία, αλλά δεν γινόταν να μείνουμε μαζί. Τον αγαπάω πολύ ως άνθρωπο. Θέλω να είναι καλά. Έχω να πάω στην Αμερική δύο χρόνια τώρα. Χωρίσαμε από το τηλέφωνο. Υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου αλλά είναι πολύ fresh ακόμη. Δεν είναι Έλληνας…» αποκάλυψε η Σοφία Χαρμαντά.