Η Ivy Love Getty, η δισέγγονη του μεγιστάνα του πετρελαίου J. Paul Getty και μια από τις κληρονόμους της περιουσίας του δισεκατομμυρίων δολαρίων, παντρεύτηκε τον φωτογράφο Tobias Engel το Σαββατοκύριακο στο Σαν Φρανσίσκο.

Το 26χρονο μοντέλο και καλλιτέχνης φόρεσε ένα φόρεμα σχεδιασμένο από τον John Galliano από τέσσερα στρώματα καλυμμένα με σπασμένα κομμάτια καθρέφτη δημιουργώντας ένα λουλουδάτο μοτίβο. «Ένα μεγάλο μέρος του φορέματος είναι πραγματικός καθρέφτης», είπε ο Galliano στη Vogue. «Αλλά επειδή πρέπει να περπατήσει μέσα σε αυτό, δημιουργήσαμε μια ουσία που θα παρέπεμπε στον πραγματικό καθρέφτη αλλά θα ζύγιζε σημαντικά λιγότερο». Το πέπλο της ήταν κεντημένο με καρύδια προς τιμήν της αείμνηστης γιαγιάς της Ann, που μεγάλωσε σε μια φάρμα καρυδιών, καθώς και κιθάρες προς τιμήν του αείμνηστου πατέρα της, John Gilbert, ενός μουσικού που πέθανε πέρυσι.

1_2
2_2

3_4
5_2

Η Getty εξήγησε ότι επέλεξε τον Galliano για τη μεγάλη της μέρα, επειδή η γιαγιά της ήταν πάντα ένας τεράστιος υποστηρικτής της δουλειάς του, αγοράζοντας τα σχέδιά του για τους Givenchy και Christian Dior. Η νύφη μου φορούσε πάντα τα σχέδια του John Galliano. Η τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο, έγινε από την Πρόεδρο της Βουλής των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, με την ηθοποιό Anya Taylor-Joy ως κουμπάρα. Άλλοι υψηλού προφίλ καλεσμένοι ήταν ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Gavin Newsom, ο δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο, London Breed, η πριγκίπισσα Ολυμπία της Ελλάδας με τα τρία αδελφια της Αλέξιο, Οδυσσέα και Αχιλλέα, ο σχεδιαστής Wes Gordon, η Mimi Wade, ο διεθνής συντάκτης της Vogue Hamish Bowles, ο Βρετανός τηλεοπτικός παρουσιαστής Fletcher Cowan και ο σκηνοθέτης Christian Coppola. Υπήρξε επίσης ένα προγαμήλιο πάρτι με θέμα το "British Invasion Mod" στο Palace of Fine Arts, όπου οι καλεσμένοι ντύθηκαν με τα καλύτερα ρούχα τους της δεκαετίας του '60 για μια βραδιά με DJ από τον Mark Ronson και μια παράσταση από τους Earth, Wind & Fire. Για εκείνη την εκδήλωση, η Getty φόρεσε τρεις διαφορετικές vintage εμφανίσεις από τους σχεδιαστές Emanuel Ungaro, Emilio Pucci και Norman Norell.
haaland1_2
haaland2_2
Την επόμενη μέρα, οι νεόνυμφοι έκαναν επίσης ένα πικνίκ στο Log Cabin στο Presidio, όπου στους επισκέπτες προσφέρθηκαν IV σταγόνες για να μειώσουν το hangover τους.