Συγκλονισμένη με το θάνατο του Χρήστου Κυριαζή είναι η Βάνα Μπάρμπα. Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά αποκλειστικά στα parapolitika.gr και τη Σάσα Σταμάτη για τον σπουδαίο καλλιτέχνη που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του πάντα
«Είμαστε τυχεροί όλοι τον γνωρίσαμε και μας χάρισε ένα κομμάτι του εαυτού του. Ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του πάντα. Ήταν ένας μεγάλος συνθέτης, λάτρευε τη μουσική, όσο τον θυμάμαι ήταν πάντα μ ένα μολύβι και ένα χαρτί και να γράφει ατέλειωτους στίχους και με μια κιθάρα στα πόδια του να τραγουδάει, από το πρωί που έφτιαχνε τον ελληνικό καφέ του, σταμάταγε έπαιρνε την κιθάρα και έλεγε ένα τραγούδι. Πάντα μνημόνευε την μανούλα του και επίσης η μεγάλη του αγάπη ήταν ο Πειραιάς δεν έφευγε από τον Πειραιά ποτέ», τόνισε εμφανώς συγκινημένη.

«Ο μέντοράς μου»

Πάντα είχε ένα εξαιρετικό γούστο στα έπιπλά του, στις μουσικές του σε όλα του.
Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως «η τελευταία του συναυλία ήταν πάλι στον Πειραιά με την Νατάσα Θεοδωρίδου και πιο πριν πάλι στον Πειραιά στο Τony Bonanno.  Για μένα ήταν κομμάτι της ζωής μου. Με έμαθε πολλά. Συμπεριφορές. Ήταν ο μέντοράς μου. Σε βιβλία σε ανθρώπους σε μουσικές. Και όταν γέννησα ήρθε στο σπίτι και μου έφερε το πιο όμορφο καρότσι του κόσμου πάντα είχε γούστο. Πάντα είχε ένα εξαιρετικό γούστο στα έπιπλά του, στις μουσικές του σε όλα του. Θέλω να τον θυμούνται σαν τον Μπράιαν Φέρι της Ελλάδος στη σκηνή, έτσι τον λέγαμε πάντα. Ήταν ο λόρδος ήταν το class και του άρεσε και χαμογελούσε πάντα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη γυναίκα που ήταν στυλοβάτης στη ζωή του και του έδινε αγάπη και ζωή, στη Σοφία».