Η Σοφία Μουτίδου, που διατηρεί ένα πετυχημένο κανάλι στο Youtube, ανέβασε ένα νέο βίντεο που αφορά τις κρίσεις πανικού, με τίτλο «Κρίσεις πανικού part 2. Η επιστροφή».

Η ηθοποιός που έχει καταπιαστεί και στο παρελθόν με το ίδιο θέμα, αναφέρει ότι οι κρίσεις πανικού που έχει αυτήν την περίοδο προκύπτουν από το γεγονός ότι ο πατέρας της έχει άνοια και δεν την αναγνωρίζει.

«Τι συνέβη λοιπόν σε εμένα; Οι πανικοί μου ξεκίνησαν. Με αφορμή τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά – μία εβδομάδα πριν είχα αρρωστήσει από γρίπη και ήμουν σωματικά σε κατάπτωση- κλωνίστηκα. Πρώτα από όλα γιατί την ήξερα, γιατί είχε την ίδια με τη μαμά μου και γιατί έμοιαζε σε εμένα. Αυτά είναι αρκετά για έναν άνθρωπο που παίρνει αγωγή να τον πυροδοτήσουν» ανέφερε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

«Συνέβησαν και άλλα γεγονότα στη ζωή μου, όπως για παράδειγμα ότι ο πατέρας μου δε με αναγνώρισε λόγω της άνοιας που έχει και δέχτηκα μία πολυεπίπεδη επίθεση από παντού. Με κάποιους εφιάλτες, μία μικρή – ευτυχώς – ταχυκαρδία, πνίγομαι εδώ και νομίζω ότι πεθαίνω. Εκεί που κάθομαι. Πολλές φορές νιώθω ότι κάποιος με σπρώχνει σε ένα γκρεμό. Σταμάτησα και τη γυμναστική που παίζει πολύ ρόλο στην εκτόνωση. Έμεινε μόνο η χημειοπροφύλαξη με τα χάπια και τις συνεδρίες που ξεκίνησα πάλι…» είπε σε άλλο σημείο η Σοφία Μουτίδου.

«Κλαίω πολύ και νιώθω βαθιά λύπη» πρόσθεσε αργότερα η ηθοποιός και youtuber.