Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα», Κατερίνα Καινούργιου, ρώτησε τον συνεργάτη της και σύντροφο της Ιωάννας Τούνη, Δημήτρη Αλεξάνδρου, πριν από δύο ημέρες, τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε οικειοθελώς, τονίζοντας όμως, το εξής: «Δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση... Θες να πεις κάτι γι' αυτό; Γιατί γράφονται διάφορα».

«Έχει να κάνει με θέμα υγείας πολύ δικού της ανθρώπου. Για αυτόν τον λόγο έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι. Γιατί πέρα από το ότι πρέπει να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη, θα χρειαστεί και μια φροντίδα και πρέπει να είναι εκεί. Από εκεί και πέρα ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για τα μηνύματα. Είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, επισημαίνοντας πως προτεραιότητα έχουν τα θέματα υγείας.

«Ας πάει καλά κάτι πολύ σημαντικό και ας μην ασχολούμαστε αν θα επιστρέψει στο σόου», πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Επειδή γνωρίζω και για ποιο άτομο είναι, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ αυτή η κίνησή της, ότι επειδή αυτός ο άνθρωπος της οικογένειάς της δεν έχει κάποιον άλλον να τον φροντίζει, κάνει focus εκεί. Να πάνε όλα καλά, μέσα από την καρδιά μου. Της το είπα και εκεί που την είδα».