Στο «Mega Καλημέρα» μίλησε αποκλειστικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Ο γνωστός ηθοποιός, που αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Απρόκλητος Επισκέπτης» στο θέατρο «Eliart», αναφέρθηκε στο παιδί του, στον χωρισμό του και στα ριάλιτι.

«Έχω άγχος όταν ανεβαίνω στην σκηνή. Όταν μια νεαρή είπε στην Κοτοπούλη «δεν έχω άγχος» της απάντησε «το άγχος πάει με το ταλέντο», ανέφερε αρχικά.

«Υπάρχει μια λεπτή γραμμή»
«Μας έχουν προσβάλει πολλές φορές παλιότεροι συνάδελφοι και σκηνοθέτες. Το θεωρούσαμε φυσιολογικό και πιο παλιά έριχναν χαστούκι», σημείωσε για ακραίες συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου.

«Ο Λιγνάδης ήταν συμμαθητής μου. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή. Όταν γίνεται παιχνίδι εξουσίας η σεξουαλικότητα με ενοχλεί», ανέφερε για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Δεν θα έπαιρνα μέρος σε ριάλιτι. Ακόμα και με καλά χρήματα. Ανατριχιάζω μόνο που το λες».

«Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία ανέχεται τα ριάλιτι, είναι σκουπίδια για να ταφούν με ραδιενεργά απόβλητα», τόνισε.

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο υπογράμμισε: «Σαν άνθρωπο δεν ξέρω τον Νίκο Σεργιανόπουλο, σαν συνεργάτης ήταν πολύ κάλος. Δεν κάναμε όμως παρέα».

«Είναι ο πιο σημαντικός ρόλος»
«Από τους «Δυο Ξένους» έφυγα αιφνιδιαστικά. Τα πάθη έχουν καταλαγιάσει με τα χρόνια», εξήγησε για την αποχώρηση του από τη γνωστή σειρά.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως η πατρότητα είναι ο πιο σημαντικός ρόλος «ο πιο σημαντικός ρόλος μου ήταν του πατέρα. Ήθελα πολύ πρόβα για να τον παίξω. Είναι 10 ετών. Τον γιο μου τον παίρνω τα Σαββατοκύριακα αλλά δεν μου φτάνουν μόνο δυο ημέρες που τον έχω».

«Με την πρώην σύζυγο μου τα βρήκαμε εκτός νόμου», ανέφερε για την πρώην σύντροφο του.

«Πήρα πτυχίο φιλοσοφικής στα 53 μου. Χρώσταγα για 30-40 χρονιά ένα μάθημα», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: