Μια νέα απάντηση στον Κώστα Τσουρό που την αποκάλεσε «αστυνομία κινητών τηλεφώνων» θέλησε να δώσει μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» η Μαίρη Συνατσάκη.

«Η αλήθεια είναι ότι ανέβασα μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram όπου χωρίς νομίζω να πρέπει εξηγώ ότι αυτός ο άνθρωπος έβγαζε και εμένα βίντεο.

Θεωρώ ότι ακόμα και αν έβγαζε μόνο την κοπέλα είχα το δικαίωμα να την υπερασπιστώ γιατί θα ήθελα κάποιος άλλος να το κάνει για μένα μιας που όταν γυρνάμε την πλάτη μας και κάποιος βγάζει ένα κινητό προς τα οπίσθιά μας δεν έχουμε την επίγνωση ούτε μάτια στην πλάτη για να το δούμε εμείς οπότε μάλλον κάποιος άλλος περαστικός θα μπορέσει μόνο να το δει και ωραίο θα ήταν να μας προστατεύσει με κάποιο τρόπο.

Δεν έχει να κάνει με αστυνόμευση, έχει να κάνει με την παραβίαση του σώματος χωρίς συναίνεση μιας άλλης γυναίκας ή ενός άντρα. Ήμουν εξαιρετικά ευγενική, περισσότερο ενδεχομένως από αυτό που θα έπρεπε. Δε βρίσκω παραβατική τη συμπεριφορά μου.

Μιλούσα στον πληθυντικό, προσπάθησα απλά να του πω “μη το κάνεις αυτό”. Δε του πήρα το κινητό από τα χέρια, δε τον έσπρωξα, δεν τον έβρισα, δεν του παραβίασα τίποτα. Εκείνος τι έχει κάνει με τα βίντεό μας δεν ξέρω.

Ειρήνη, αγάπη, ελευθερία απαντάω σε αυτούς που με λένε αστυνομία. Και αυτά τα τρία δεν έρχονται έτσι στη ζωή, θέλουν δουλειά» ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Θα πρέπει να αναφέρουμε για την ιστορία του πράγματος ότι, όλα ξεκίνησαν όταν πριν μερικές ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από το Instagram της περιέγραψε κάτι που της συνέβη στο δρόμο, όταν διαπίστωσε ότι ένας άγνωστος βιντεοσκοπούσε τόσο την ίδια όσο και μια άλλη κοπέλα, με αποτέλεσμα να πάει και να του ζητήσει εξηγήσεις.

Το περιστατικό αυτό είχε σχολιάσει ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» χαρακτηρίζοντάς τη «αστυνομία κινητών τηλεφώνων» προκαλώντας την αντίδρασή της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: