Για ένα διήμερο χαλάρωσης στο Παρίσι αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου.

Χωρίς το συντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη αυτή τη φορά, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας έτσι για μια ακόμη φορά τις φήμες για οριστικό χωρισμό. Και αν λάβουμε υπόψη μας και τις πρόσφατες αναρτήσεις της που δείχνουν ότι είναι σε μια ευαίσθητη κατάσταση ψυχολογικά, τότε το ταξίδι κρίθηκε αναγκαίο, για να ανακτήσει το χαμόγελό της και την καλή της διάθεση.

Η Κατερίνα Καινούργιου με τις αναρτήσεις της τις τελευταίες ημέρες μας έχει προιδεάσει πως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη στιγμή της ψυχολογικά. Τα post της είχαν αρκετή θλίψη και πολλές φορές συγκίνηση.

Μάλιστα και την Παρασκευή την ώρα της εκπομπής και επηρεασμένη από την ιστορία της Super Κικής που ήταν καλεσμένη, λύγισε και ζήτησε από τους συνεργάτες της να πάνε σε break. Λίγη ώρα αργότερα μαζί με την στυλίστρια της Γεωργία Παντελέ και τη φωτογράφο της Πωλίνα Νιάρχου, αναχώρησε για το Παρίσι, έχοντας στην παρέα τους και μια κολλητή της φίλη. Και με super glam φόρεμα, έκανε και την πρώτη της έξοδο.
Σχεδιο_χωρις_τιτλο_-_2021-11-13T104851_998
Στην Πόλη του Φωτός που είναι και η αγαπημένη της, η παρουσιάστρια είχε βρεθεί και πέρισυ τον Φεβρουάριο μαζί με τον σύντροφό της περνώντας ένα αξέχαστο weekend. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά αλλά όχι και άσχημα από ότι βλέπουμε από τις αναρτήσεις της.
paris2
katken_paris3