Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισµπίκης είναι ζευγάρι και αυτό πλέον δεν το κρύβουν. Πρώτη η «On time», έναν µήνα πριν, δηµοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ακολούθησε και νέα έξοδος σε µεζεδοπωλείο.

Το ζευγάρι επέλεξε ένα απόµερο τραπεζάκι στο κουτούκι «Ναυάγιο των Αγγέλων», όµως έγινε εύκολα αντιληπτό από τους θαµώνες. Και όπως δείχνουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες του in.gr, δεν έκαναν τίποτε για να κρύψουν τη σχέση τους.

Μάλιστα, το ζευγάρι την προηγούµενη εβδοµάδα ταξίδεψε στη Ρώµη. Οι πρώτες φωτογραφίες είχαν διαρρεύσει από την αναχώρησή τους. Με δεδοµένες τις υποχρεώσεις της τραγουδίστριας στο «J2US», οι δηµοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκποµπών έκαναν τους υπολογισµούς τους και περίµεναν το ζευγάρι να επιστρέψει στο «Ελ. Βενιζέλος».



«Μου κάνεις πλάκα τώρα»

Μάλιστα, η ρεπόρτερ που κυνηγά τη Βανδή τη ρωτάει χαρακτηριστικά: «Τι ευχή έκανες στη Fontana di Trevi;», µε τη τραγουδίστρια να απαντά: «Μου κάνεις πλάκα τώρα». Φυσικά, είναι το πιο hot ζευγάρι της σόουµπιζ και το κυνηγητό έχει ξεκινήσει για τα καλά, αφού οι παπαράτσι καραδοκούν για µια φωτογραφία τους.

Από την ηµέρα που ήρθε στην Αθήνα και άφησε την όµορφη Κρήτη, η Ιωάννα Μαλέσκου πολιορκείται από πολλά αρσενικά, που θα την ήθελαν στη ζωή τους. Εκείνη, πολύ προσεκτική, δεν εµφανίστηκε ποτέ δηµόσια µε κάποιον άντρα.

Ακόµα και όταν η καρδιά της χτύπησε δυνατά έπειτα από καιρό. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ τους τελευταίους µήνες διατηρεί δεσµό µε τον Κωνσταντίνο Δανιά, γνωστό εκπαιδευτή σκύλων. Η γνωριµία έγινε στην εκποµπή της «Love it» πριν από µήνες και µια φιλία που εξελίχθηκε Ιωάννα ανέβηκε στο κάστρο, µε τον σύντροφό της να απαθανατίζει τις στιγµές.



Γκατζετάκιας

Εκείνος, που λατρεύει την τεχνολογία και είναι γκατζετάκιας (ο άνθρωπος που αγαπάει τα gadgets και έχει στην κατοχή του πολλά από αυτά), είχε µαζί του drone, το οποίο τραβούσε την Ιωάννα. Οµως, για πρώτη φορά η «On time» τούς «τσάκωσε» µαζί. Το κυνηγητό συνεχίζεται, αφού για τους παπαράτσι ένα τρυφερό ενσταντανέ των δύο είναι βούτυρο στο ψωµί τους.

Η Λάουρα Νάργες, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, την οποία το κοινό γνώρισε καλύτερα µέσα από τη συµµετοχή της στον 1ο κύκλο του «Survivor» στον ΣΚΑΪ, ζει έναν µεγάλο έρωτα µε τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι. Πρόκειται για τον ταλαντούχο µουσικό που γνωρίσαµε µέσα από τους ύµνους που έψελνε στα εννέα του χρόνια στο Alter.

Σύµφωνα µε το ρεπορτάζ µας, η γνωριµία του µε τη Λάουρα Νάργες έγινε πριν από έναν χρόνο και έπειτα από λίγους µήνες οι δυο τους έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα, το καλοκαίρι ταξίδεψαν και στη Ρόδο, όπου βρέθηκαν σε µεγάλο event, ενώ βοήθησαν και στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.



Μετακόμιση

Πληροφορίες του «Secret» θέλουν την όµορφη Λάουρα να µετακοµίζει σπίτι του συντρόφου της και να κάνουν εκεί τα πρώτα τους Χριστούγεννα µαζί.

Η σχέση τους ήταν γνωστή, όχι όµως και η πρόθεσή τους να παντρευτούν άµεσα και µυστικά, κάτι που σόκαρε ευχάριστα τον καλλιτεχνικό χώρο. Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας µπορεί πια να είναι παντρεµένοι, όµως αυτό είναι και το πιο ενδιαφέρον για τους θαυµαστές τους, που ανυποµονούν να δουν εικόνες από την καθηµερινότητά τους. Ο Κ. Μαραβέγιας και η Τ. Σωτηροπούλου αντάλλαξαν όρκους αγάπης σε έναν µυστικό γάµο στην Υδρα, παρουσία µόλις δέκα καλεσµένων.



Το αγαπηµένο ζευγάρι παντρεύτηκε µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας και οι δηµοσιογράφοι έδωσαν µάχη για το ποιος θα εξασφαλίσει το αποκλειστικό του γάµου. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός έκαναν πολιτικό γάµο σε γνωστό ξενοδοχείο της Υδρας, υπό άκρα µυστικότητα, ενώ τους πάντρεψε ο αντιδήµαρχος του νησιού.

Το Νο 1 πρόσωπο

Τέλος, όσα χρόνια και αν περάσουν, όσες φωτογραφίες και αν δηµοσιευτούν, όσα εξώφυλλα και να κοσµήσει, πάντα η Ελένη Μενεγάκη θα είναι το Νο 1 πρόσωπο για τους παπαράτσι, είτε µόνη της είτε µε τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο. Η βασίλισσα της ψυχαγωγίας «πουλάει» όσο καµιά άλλη.

Κάθε εµφάνισή της µε τον Ματέο αποτελεί κοσµικό γεγονός, ενώ η ίδια πια έχει συνηθίσει να περπατά και να έχει έναν παπαράτσι πίσω της. Γνωρίζει ποια είναι. Εχει αποδεχτεί τον «ρόλο» της και έχει γίνει και φίλη µε πολλούς παπαράτσι, που κάνουν πάντα λόγο για την ευγένειά της, ακόµα και όταν γίνονται πιεστικοί…