Ο δημοφιλής σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη του «Στούντιο 4», μεταξύ άλλων, εξέφρασε την ανησυχία και το άγχος που είχε την περίοδο που τα καταστήματα εστίασης ήταν κλειστά λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Έχασα καμιά 20αρια κιλά, γιατί φοβήθηκα μην πάθω εγκεφαλικό. Λόγω δουλειάς, στεναχώριας… Η χρονιά που πέρασε ήταν τραγική για εμάς. Είχαμε μεγάλη απώλεια και εμείς και οι εργαζόμενοι».

Και συνέχισε: «Παιδιά που είχα εγώ χρόνια μαζί μου και με κοιτούσαν και περίμενα να ζήσουν οικογένειες από τη δική μου επιχείρηση ξαφνικά βρεθήκαν χωρίς να έχουν τίποτα, οπότε ήταν πολύ μεγάλο το άγχος…».

Επίσης, περιέγραψε τον λόγο για τον οποίο ασχολήθηκε με την μαγειρική, καθώς κι ένα ιδιαίτερο περιστατικό που του είχε συμβεί, όταν ακόμα ζούσε στην Αμερική και εργαζόταν ως σερβιτόρος.

«Ξεκίνησα σαν σερβιτόρος και ένα βράδυ ήταν ένα τραπέζι που με έτρεχε πάρα πολύ και στην Καλιφόρνια δεν πληρωνόμασταν, πληρωνόμασταν από τα τιπς, ήταν το 17% υποχρεωτικό.

Και αφού με έτρεχε όλο το βράδυ ο τύπος φεύγει και μου αφήνει 2 δολάρια ενώ είχε κάνει λογαριασμό 400 δολάρια. Και βγήκα έξω να τον δείρω…», είπε ο σεφ.