Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Οι φωτογράφοι εντόπισαν τον Τόνι Σφήνο σε έξοδο με τη σύζυγό του.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στο Στούντιο 4 για τις αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του τα τελευταία χρόνια, αναφέροντας ότι «Πέρασα τα 50, πάντα νομίζεις ότι δε θα τα πιάσεις. Παίρνω 4 χάπια το βράδυ και δύο το πρωί, χοληστερίνη, πίεση, έχω διάφορα. Έχασα καμία 20αριά κιλά γιατί φοβήθηκα μην πάθω εγκεφαλικό».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος η μητέρα του δεν ήθελε να γίνει μάγειρας, ενώ μίλησε και για την περίοδο που έζησε στην Αμερική.

«Στην Αμερική όταν δούλευα ως σερβιτόρος μού άφησε πελάτης 2 δολάρια φιλοδώρημα, και βγήκα έξω να τον δείρω. Ήμουν πολύ καλά στην Αμερική και γύρισα για το γιο μου το Δημήτρη. Όταν άκουσα ότι θα αποκτήσω παιδί έγινε ένα κλικ μέσα μου», είπε ο γνωστός σεφ.

Η Μαρία Γεωργιάδου δήλωσε στο περιοδικό «YOU» ότι «Όταν υπάρχει στόχος, υπάρχουν και ιδέες. Είμαι πολύ αυστηρή κριτής του εαυτού μου», ενώ πρόσθεσε ότι ανησύχησε για το γιο της λόγω κοροναϊού.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος μίλησε στο περιοδικό «YOU» για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μικρός. «Υπήρξαν διάφοροι που με εκμεταλλεύτηκαν. Μικρός έμενα με την οικογένεια σε ένα δωμάτιο, έβρεξε και πνιγήκαμε. Μικρός μάζευα πιπεριές και πατάτες. Με τα πρώτα λεφτά πήρα μια βιβλιοθήκη και ένα ζευγάρι χήνες. Έχω φάρμα στο χωριό, έχω 60 χήνες, 2 γίδες – τη Τζένη και την Ευανθία, και μια γαϊδούρα, την Ηλέκτρα», είπε.

«Γλιτώσαμε από το να πέσουμε στον γκρεμό, από βέβαιο θάνατο. Είχα ηχογραφήσει σε κασέτα τα ουρλιαχτά μας για να τα ακούμε μετά», πρόσθεσε ο ίδιος αναφορικά με το αν έχει κάνει τάμα για κάτι που του έχει συμβεί.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και δήλωσε αναφορικά με το MeToo ότι «Θεωρούσαμε δεδομένο ότι θα το πάθουμε από κάποιους αν δουλεύαμε μαζί τους. Δεν μπορώ να πω ότι δεν ξέρω. Ξέρω ότι συνέβαινε».

«Με αγχώνει η φθορά του χρόνου, με τρομάζει και το νούμερο. Η κοινωνία είναι λίγο άδικη με τις μεγάλες ηλικίες», είπε ακόμα η όμορφη ηθοποιός, η οποία αποκάλυψε και ότι είναι ερωτευμένη.

Η Μαρία Φιλίππου και η Μαρία Κανελλοπούλου θυμήθηκαν και μοιράστηκαν με το κοινό του «Πάμε Δανάη!» άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς «Εμείς κι εμείς».

Η Λάουρα Νάργες μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τη σχέση της με το Χρήστο Σαντικάι. «Ήμουν μόνη 3 χρόνια. Με το Χρήστο δεν ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά, από τη δική μου πλευρά. Είμαστε 4 μήνες μαζί», είπε.

Τέλος, η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τη μητρότητα. «Η μητρότητα είναι ό,τι καλύτερο στη ζωή μου. Από όταν έμεινα έγκυος άρχισε η κουβέντα για τα κιλά και κάποια στιγμή φρίκαρα», είπε η όμορφη ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε ότι «προσπαθούμε για να τα βγάλουμε πέρα οικονομικά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: