Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στο Mega και μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο της μητέρας της και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Εξομολογείται πως έχει πέσει θύμα παρενόχλησης, όπως επίσης ότι βρισκόταν σε συζητήσεις για την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

«Θα ήθελα να είμαι στην επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Μου αρέσει. Μίλαγα για να είμαι στην επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», είπε, ενώ αναφέρθηκε και στο Dancing with the stars.

«Φέτος κάτι λείπει από το dancing. Δεν ξέρω κανέναν από την επιτροπή και τους παίκτες», επισήμανε.

«Δεν θέλω να φορτωθώ έναν άντρα που θα μου φέρνει προβλήματα και θα έχει κόμπλεξ. Είχα κι εγώ παρόμοιες περιπτώσεις παρενόχλησης αλλά η κοινωνία δεν έκανε τίποτα», ενώ όσο αφορά στη σχέση μητέρας – παιδιού αποκάλυψε: «Η θεραπεύτρια μου λέει πως η καλή μαμά παραδέχεται τα λάθη της σε σχέση με την κακή».

«Το πρώτο κόψιμο του ομφάλιου λώρου είναι στην γεννά. Η μάνα είναι η θεά μήτρα. Είναι το δοχείο που μας φέρνει στον κόσμο. Συλλαμβάνω τον εαυτό μου να αναπαράγει μια συμπεριφορά που έκανε και η μητέρα μου», πρόσθεσε.


Τι είπε για την αδερφή της

«Φέτος δεν έχω πάει ακόμα στην Μπέττυ, γιατί υποσχέθηκα να δώσω συνέντευξη πρώτα στην εκπομπή σας», δήλωσε χιουμοριστικά.