Ένα βιβλίο που σύντομα θα κυκλοφορήσει και μια ανήθικη πρόταση ήταν η αφορμή ώστε ο νικητής του «Power of love», Παύλος Παπαδόπουλος, να προχωρήσει σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Με τις αποκαλύψεις του θέλει να βοηθήσει όσους έχουν βρεθεί στη δική του θέση και να τους δώσει δύναμη αλλά και να στείλει το μήνυμα πως τα στόματα θα ανοίξουν!

Ο Παύλος Παπαδόπουλος, που ήταν πολύ αγαπητός μέσα στο σπίτι του 
«Power of love», δέχτηκε αρκετές προτάσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού. Εκείνος όμως της απέρριπτε καθώς αρκετοί ήθελαν ανταλλάγματα. Μέχρι που συνέβη κάτι πρόσφατα το οποίο τον έκανε να μιλήσει δημόσια.














«Ένας άνθρωπος της τηλεόρασης παρουσιάστηκε για να με βοηθήσει για κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, έχοντας όμως στο μυαλό του άλλα πράγματα. Εγώ του είχα προτείνει μετά την ολοκλήρωση της επιτυχούς συμφωνίας μας, να του δώσω ένα ποσοστό του συμβολαίου μου, όμως δεν το δέχτηκε. Θα ήταν ικανοποιημένος μόνο με μια ερωτική συνεύρεση μαζί μου, όπως μου είπε», αποκαλύπτει ο Παύλος Παπαδόπουλος και εξηγεί γιατί μιλά δημόσια στην On time και την δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου.

 














«Η αναφορά μου σε αυτό το ατυχές περιστατικό γίνεται προς γνώση και συμμόρφωση των ανθρώπων που συνεχίζουν μέχρι και τώρα, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο, να χρησιμοποιούν τη θέση τους και την επιρροή τους, ώστε να επιδιώκουν ανταλλάγματα ερωτικής φύσεως. Αυτό πρέπει να σταματήσει γιατί έχει καταστρέψει πολλούς ανθρώπους με ταλέντα, όνειρα και φιλοδοξίες και τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν θέση στους καιρούς που ζούμε, που είναι δύσκολοι από μόνοι τους. 


Εγώ σαν Παύλος είμαι δυνατός χαρακτήρας και με θλίβει όλο αυτό, αλλά δεν με αγγίζει και τόσο. Τοποθετούμαι δημόσια και το αναφέρω για να προστατεύσω ανθρώπους συναισθηματικά πιο ευάλωτους, που τέτοια περιστατικά μπορεί να τους κοστίσουν την ψυχική και σωματική τους υγεία. Για να κλείσει επιτέλους το θέμα, πρέπει και επιβάλλεται τέτοιες συμπεριφορές να είναι  κατακριτέες από όλους μας», ξεκαθαρίζει.














Ο Παύλος Παπαδόπουλος εξηγεί πως δεν του συνέβη πρώτη φορά να θέλουν ερωτικά ανταλλάγματα προκειμένου να του δώσουν μια δουλειά: «Από τότε που βγήκα από το παιχνίδι είχα διάφορες προτάσεις, με προσέγγισαν δυνατοί άνθρωποι του χώρου, δεν έδινα πολλή σημασία και έλεγα “άφησέ τους, θα περάσει”. Μέχρι που τώρα τελευταία και μετά από την τόσο μεγάλη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με το metοo, δεν άντεξα!».














«Με θλίβει όλο αυτό με τη σεξουαλική παρενόχληση, πήγα για μια συνεργασία και ήταν χυδαία όλα αυτά που άκουσα. Δεν γίνεται για να πετύχει ένας άνθρωπος να πρέπει να μπει σε αυτόν τον πειρασμό. Εγώ τον εαυτό μου δεν τον πουλάω για να κάνω τηλεόραση. Προτιμώ να δουλέψω στην οικοδομή» τονίζει και συνεχίζει λέγοντας πως πρέπει να βγουν και οι άντρες να μιλάνε καθώς συμβαίνει πολύ συχνά να πέφτουν θύματα τόσο λεκτικής βίας όσο και σεξουαλικής παρενόχλησης. 















«Αν έχεις μεγαλώσει με ήθη και αρχές δεν μπορείς να τα πουλήσει όλα αυτά για μια στιγμή, για να σου δώσει κάποιος κάτι που μετά δεν θα μπορεί να κοιμάσαι ήσυχος. Αυτό συνέβη και σε άλλους άντρες και δεν το αναφέρουν. Είναι πολύ δύσκολο και στον άντρα. Αξίζει να πουλήσεις το κορμί σου για να λίγο τηλεοπτικό χρόνο; Αξίζει αυτό;» αναρωτιέται ενώ μιλάει και για το βιβλίο του, που σύντομα θα κυκλοφορήσει και θα ταράξει την ελληνική showbiz.

«Στο βιβλίο γράφω πράγματα που δεν τα ξέρουν ούτε οι φίλοι μου. Θα ονομάζεται το “Άγνωστο χθες”, κάτι που δεν ξέρει κανείς. Είναι μια αυτοβιογραφία με αληθινά περιστατικά και γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή μου, ξεκινώντας από την παιδική μου ηλικία μέχρι σήμερα. Το έκανα για τον εαυτό μου, για την ψυχή μου, τα έγραψα σε ένα χαρτί και αν μπορώ να βοηθήσω πέντε παιδιά, να τους δώσω μια δύναμη να προχωρήσουν μπροστά, θα είμαι ευτυχής. Οι δυσκολίες με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα. Τις αντιμετωπίζω με αξιοπρέπεια και περηφάνια, έτσι έχω μάθει και πορεύομαι».


Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ