Ποιος είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος

Ο Παύλος Παπαδόπουλος κατάγεται από τον Πόντο και είναι 31 ετών. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα βάρη και τις πολεμικές τέχνες. Εργάστηκε ως υπάλληλος Ασφαλείας VIP προσώπων.

Δείτε ακόμη: Παύλος Παπαδόπουλος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ∆εν με ενοχλεί να με συγκρίνουν με τον Ντάνο - Θα συνεχίσω τη συγγραφή βιβλίων

Τηλεοπτικά τον γνωρίσαμε το 2019 μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Power of Love» του ΣΚΑΪ. Ο Παύλος Παπαδόπουλος και η Άννα Ελευθεριάδου ήταν οι δύο νικητές, οι οποίοι έφτασαν μέχρι το τέλος κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ ο καθένας.

Δείτε επίσης: Παύλος Παπαδόπουλος στο Secret - Αυτό που έζησα στο Power of love ήταν δέκα φορές Survivor



Η στιγμή που μίλησε ανοιχτά για τον γιο του

Ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι πατέρας ενός 13χρονου αγοριού, κάτι για το οποίο δεν είχε ενημερώσει κατά τη συμμετοχή του στο «Power of Love».

«Μου ανακοινώθηκε στα 18 μου πως θα γίνω πατέρας, χωρίς να το περιμένω και χωρίς να το ξέρω, αλλά γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα αγχωθώ τόσο πολύ. Θα αποδεχθώ την κατάσταση, θα την σκεφτώ και θα την ξανασκεφτώ, έτσι και αναγνώρισα τις ευθύνες μου από πολύ μικρός και το πήρα πολύ ζεστά και πολύ θερμά. Ένα παιδί άλλωστε είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στη ζωή μας και σήμερα είμαι περήφανος για τον γιο μου», είχε δηλώσει ο Παύλος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή, «Καλοκαίρι Yes».




Παύλος Παπαδόπουλος – «Το άγνωστο χθες»

Ο Παύλος Παπαδόπουλος κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Το άγνωστο χθες» το οποίο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του.
Ο αναγνώστης θα αντικρίσει την αγάπη του για τον Θεό αλλά θα μάθει και τα βαθιά συναισθήματα του.

Μιλά για τη ζωή του ως παιδί αλλά και για τη σχέση του με τα χρήματα και τη δουλειά. Έτσι όταν σε ηλικία οκτώ ετών επιθυμούσε ένα ποδήλατο, ενώ ο πατέρας του μπορούσε να του το αγοράσει, δεν το έκανε. «Ο πατέρας ήθελε να με διδάξει δυο πράγματα: την αξία της εργασίας και την αξία των πραγμάτων σε σχέση με αυτή», είχε αναφέρει στην «On Time» ο Παύλος Παπαδόπουλος.


Από το 2019 και μετά τη συμμετοχή του στο «Power of Love», ο Παύλος Παπαδόπουλος παραμένει ελεύθερος στην προσωπική του ζωή.

«Εννοείται πως θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου, όπως οι περισσότεροι. Ξέρω τι θέλω στη ζωή μου, και αυτό που θέλω είναι σπάνιο στις εποχές που ζούμε. Όπως θα είμαι απέναντι σε μια γυναίκα, θα την σέβομαι, θα την στηρίζω, θα προσπαθώ για εκείνη και θα την αγαπάω, έτσι θέλω και από εκείνη που θα είναι στο πλάι μου να μου φέρεται ανάλογα», είχε απαντήσει ο Παύλος Παπαδόπουλος.



Παύλος Παπαδόπουλος – Μερικές από τις πρώτες του στιγμές στο Survivor 2024: