Το «Mega Καλημέρα» παρουσιάζει τα καυτά νέα της ημέρας.

Ο Γιάννης Στάνκογλου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση Killer Joe στο θέατρο «Εμπορικόν».

«Είναι η πρώτη φορά που σκηνοθετώ στο θέατρο, όχι ότι έχω σκηνοθετήσει κάπου αλλού», είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε ότι δεν θα κρίνει την επιλογή του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» επειδή δεν θέλει να παίζει μόνο με εμβολιασμένους.

Άλλη μία επίσημη πρεμιέρα έγινε χθες, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Καλλίδης.

«Πριν λίγο με έβαψε η γυναίκα μου, σε λίγο θα μου κάνει ρετούς για να βγω. Είμαστε 16 χρόνια κοντά», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Η Λεάννα Μαρόγλου δήλωσε πως θα πήγαινε σίγουρα στο Survivor αν δεν είχε τα παιδιά.

«Αν ο Acun μου δώσει το lear jet, ταξίδια με την θαλαμηγό του, μακιγιάζ, μαλλιά και φαγητό, θα πάω στο Survivor», είπε ο Λάκης Γαβαλάς. «Με ζητάνε παντού στην τηλεόραση, κάπου θα είμαι».

Από την άλλη, ο Τρύφωνας Σαμαράς βρίσκει δύσκολο να πάει στο Survivor, γιατί δεν του αρέσει να ξυπνάει τόσο νωρίς.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε για την περιπέτεια του με το Big Brother και την κόντρα του με το ζεύγος Γκουντάρα – Κακκαβά.

«Είχα συμβόλαιο, άκουγα ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος, έπαιρνα τηλέφωνο, εξαφανίστηκαν», είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. «Κάναμε ραντεβού, μου είπαν ότι δεν ξέρουν κανένα Γκουντάρα. Πλέον απαγορεύεται να σε πετάει κάποιος στα σκουπίδια και να μην απαντάς. Μανούριασα με τους Γκουντάρα – Κακκαβά γιατί μίλαγαν με τον ΣΚΑΙ, ενώ είχα συμβόλαιο. Είναι κακό να μένουμε με αρνητικά συναισθήματα, όλα good!».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε δύο αποκαλύψεις: το πρώτο πράγμα που ψέλλισε ήταν ηθοποιός και Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ δήλωσε πως εκείνος και ένας φίλος τους έπεσαν θύματα απαγωγής στη Βενεζουέλα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: