Με αφορμή την συμμετοχή της στην παράσταση «Κυρία Επιθεώρηση», η Ελένη Καστάνη παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και απάντησε σε όλα, όσα ρωτήθηκε.

Όπως δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η ίδια σέβεται το ταλέντο του Άρη Σερβετάλη, όμως δεν συμφωνεί με την απόφασή του.

«Σέβομαι το ταλέντο του Άρη Σερβετάλη, αλλά εγώ είμαι άλλης άποψης. Εφόσον όμως, είχε ειδοποιήσει την επιχείρηση, μπορούσε να γίνει μια αντικατάσταση, γιατί υπάρχει ένας νόμος στο θέατρο που λέει "ουδείς αναντικατάστατος"», εξήγησε στην αρχή της συζήτησης η Ελένη Καστάνη.




Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόσυρση του Παύλου Χαϊκάλη από το θέατρο, καθώς και στην φυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Με τον Χαϊκάλη έχω παίξει πάρα πολλές φορές, δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Άλλο πράγμα είναι αυτό που δεν του συγχώρησα ποτέ εγώ, που ασχολήθηκε με την πολιτική.

Τώρα, για αυτά που λένε τα κορίτσια, δεν ξέρω τι να πω. Εγώ μαζί του είχα τέλεια συνεργασία, τι να πω; Ψέματα; Δεν μπορώ. Με τον Φιλιππίδη δεν έχω συνεργαστεί στο θέατρο, μόνο τηλεοπτικά. Η συνεργασία μας ήταν τέλεια, δεν χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στην φυλακή», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: