Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram o τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης τη συγγνώμη της Μάρας Μεϊμαρίδη προς τον Χρήστο Σαντικάι, για την ερώτηση που έκανε σχετικά με εκείνον στη σύντροφό του.

Ειδικότερα, η σύντροφος του Σαντικάι, η Λάουρα Νάργες είχε πάει ως καλεσμένη στην εκπομπή που συμμετέχει η κ. Μεϊμαρίδη και από την πλευρά της η τελευταία, αναφερόμενη στον Χρήστο Σαντικάι, ρώτησε τη Νάργες «Τι ράτσα είναι;». Η ερώτηση αυτή προκάλεσε μάλιστα θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο.

«Πως είναι όταν αναγκάζεσαι μετά από δημόσια κατακραυγή να ζητήσεις συγγνώμη αλλά το χούι δε σε αφήνει να περιοριστείς σε αυτό και αρχίζεις τις μπούρδες. Δυνατή όμως παραδέχομαι. Ρώτησα what race είναι αυτός ο άνθρωπος. Εμένα μου θύμισε το sandy guy δηλαδή αμμώδης άνθρωπος. Δες τώρα πως το γυρίζει μετά το μάθημα…Έπρεπε και η κοπέλα μετά την ερώτηση “τι ράτσα είναι ο Σαντικάι…. Όχι European… Τρία πουλάκια κάθονταν… Έλα έλα κάνε καμιά δουλίτσα, άνοιξε το κινητό και γκούγκλαρε να καταλάβεις επιστημονικά τι εννοούσα όταν είπα δημόσια αυτή την καφρίλα΄. Καλή ήμουνα μωρέ;» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης σχολιάζοντας τα όσα είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη μια μέρα μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η ερώτησή της στη Λάουρα Νάργες. 

mara2
mara

Στη συνέχεια ο Γιώργος Τσαλίκης δημοσίευσε και το βίντεο με τα όσα σχολίασε ο ίδιος ο Χρήστος Σαντικάι που δε θέλησε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα.

MARa3
mar3