Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη μίλησε ο Γιάννης Βασιλείου. Ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε πώς από ιερέας αποφάσισε να γίνει τραγουδιστής, αποκάλυψε μια μεταφυσική εμπειρία που είχε στο παρελθόν ενώ μίλησε και για τη σχέση που έχει σήμερα με τον γιο του Γιώργο Αλκαίο.

«Ξεκίνησα για ιερέας αλλά με κέρδισε το τραγούδι όταν έκανε επιτυχία το "Θηλυκέ μου κουρσάρε, το κορμί μου λάφυρο πάρε".

Κάναμε πολλά σουξέ, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, αλλά την πίστη την έχω μέσα μου», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασιλείου.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Βασιλείου: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από δυο επώνυμους άνδρες

«Πήγα να δω στο νεκροταφείο μια κοπέλα που είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα, της μίλαγα και άρχισε να κουνιέται η φωτογραφία της. Κατάλαβα πως μου μιλούσε».

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Γιάννης Βασιλείου είπε ότι: «Είμαι πολλά χρόνια χωρισμένος, την έκανα και είμαι ευτυχισμένος. Δεν είμαι μόνος μου».

Για τον γιο του, τον Γιώργο Αλκαίο
«Η σχέση μου με το Γιώργο είναι μια χαρά, δεν τον βλέπω καθόλου, είναι συνέχεια στη Μήλο και αυτή τη βδομάδα θα κάνει come back τηλεοπτικό.

Τον καμαρώνω από μικρό παιδί. Έχει κάνει πολλά πράγματα ο Γιώργος. Με το Γιώργο δε μοιάζουμε καθόλου, εγώ είμαι ήρεμος, εκείνος είναι νευρόσπασμα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: