Με μεγάλη λαμπρότητα, και παρουσία, πολλών επωνύμων, έγιναν πριν από λίγες μέρες, τα εγκαίνια του φυσικοθεραπευτηρίου, της γνωστής αλυσίδας «Physiopoint» στη Γλυφάδα!

Ο Λευτέρης Πανταζής, στον ρόλο του συμβούλου, στηρίζοντας τον επιστήθιο φίλο του και κουμπάρο του Μάκη Χρήστου, έδωσε το δυναμικό παρών του, στον εορτασμό του, του νέου υπερσύγχρονου κέντρου φυσικοθεραπείας, που άνοιξε στην Γλυφάδα, μαζί με τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, Βαγγέλη Λαμπίρη.

Στο πλευρό του Μάκη Χρήστου, του Βαγγέλη Λαμπίρη αλλά και του Λευτέρη Πανταζή, βρέθηκαν δεκάδες φίλοι τους, αλλά και πολλά επώνυμα πρόσωπα, θέλοντας να τους ευχηθούν, καλές δουλειές. Μετά και την ολοκλήρωση του αγιασμού, στο ολοκαίνουργιο Physiopoint, ακολούθησε cocktail party, όπου οι όλοι οι καλεσμένοι, ανάμεσά τους, ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη σύζυγό του, ο Μύρωνας Στρατής, ο Κώστας Καραφώτης, ο Πάνος Καλίδης, η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Κυριάκος Κυανός με τη σύζυγό του, η Τζένη Γεωργιάδη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, και άλλοι πολλοί, απήλαυσαν ένα υπέροχο βράδυ!

1

 

2
3
4
5
6
7
8
9