Θα.. βγάλουν τα καλά τους, θα κυκλοφορούν χωρίς µακιγιάζ, θα ταλαιπωρηθούν, θα πεινάσουν, θα κυλιούνται στις λάσπες, θα τρέχουν στα χωράφια.

Αυτά και άλλα πολλά θα κάνουν όσοι θα συµµετάσχουν στα δύο πολυαναµενόμενα ριάλιτι τη «Φάρµα» στον ΑΝΤ1 και το «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Στον Αγιο Δοµίνικο τα ονόµατα πάνε κι έρχονται, καθώς τίποτα ακόµα δεν είναι σίγουρο… Εκτός από το γεγονός πως θα απολαύσουµε καυτά κορµιά και εκεί.

Για τη «Φάρµα» άφησε τα µικρόφωνα και ετοιµάζεται να πιάσει το σκαλιστήρι. Ο λόγος για τη Σάσα Μπάστα, η οποία μπήκε στο παιχνίδι και άπαντες έχουν μείνει άναυδοι τις εµφανίσεις της. Η τραγουδίστρια έκανε και αποχαιρετιστήριο πάρτι για τους δικούς της ανθρώπους, ενώ πριν από λίγες ηµέρες ήταν και το τελευταίο live της σε γνωστό µαγαζί όπου εµφανιζόταν, στα νότια προάστια. Εκεί ήταν, φυσικά, και ο σύζυγός της, ∆ηµήτρης Κουσαθανάς, ο κολλητός της φίλος και κουµπάρος, Μάνος Κατσαµπούρης, και το γνωστό µοντέλο Θάνος ∆ηµητρίου, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από το «GNTM».

Στα πρώτα επεισόδια της «Φάρµας» συµµετείχε και η όµορφη τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, όµως αποχώρησε εκτάκτως, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. H Χριστιάννα Σµαραγδή είναι µια σέξι παρουσία, που ασχολείται µε τον στίβο από δέκα ετών. Έχει αναπτύξει έντονα το πνεύµα της συνεργασίας, της οµαδικότητας, της πειθαρχίας και της αλληλοβοήθειας. Αγαπά τους θετικούς και ξεκάθαρους ανθρώπους και λατρεύει τις προκλήσεις και την περιπέτεια. Είναι στον χώρο του fitness τα τελευταία οκτώ χρόνια ως Pilates instructor και µία από τις επιθυµίες της ήταν να ανοίξει το δικό της Studio Pilates, την οποία και έκανε πραγµατικότητα. Τέλος, είναι και ραδιοφωνική παραγωγός.

«Φωτιά» στους τηλεθεατές αναµένεται να βάλει και η εκρηκτική Κρίστυ Λυκοπούλου, ένα από τα πρόσωπα που θα δούµε στον δεύτερο κύκλο της «Φάρµας». To µελαχρινό κορίτσι µε τους πολλούς followers στο Instagram αποφάσισε να µπει στο reality και να γίνει γνωστή και µέσα από την τηλεοπτική οθόνη.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναµένεται και η παρουσία της Νίκης Χαντζαρίδου, η οποία είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και εργάζεται ως προπονήτρια κολύµβησης, fitness personal trainer και aqua fitness expert, ενώ είχε διακριθεί στον στίβο µε τα χρώµατα του Ηρακλή.

Από τις ανδρικές παρουσίες της «Φάρµας» σίγουρα αναµένεται να µονοπωλήσει το ενδιαφέρον ο Μάνος Πανταζής, ένα από τα πιο επιτυχηµένα µοντέλα στην Ελλάδα, αλλά και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, γυµναστής και µοντέλο από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος, µάλιστα, σύµφωνα µε το ρεπορτάζ, στήριξε την Αγγελική Ηλιάδη, όταν η τελευταία ενηµερώθηκε για τις δυσάρεστες εξελίξεις µε την υγεία του πατέρα της.

Πονοκέφαλος στο Survivor

Στο «Survivor», τώρα, σύµφωνα µε πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη στο Mega, στις αρχές ∆εκεµβρίου πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά και να έχουν κλείσει τα ονόµατα των παικτών που θα συµµετάσχουν στην οµάδα των ∆ιασήµων. Οι υπεύθυνοι θέλουν να κάνουν πρεµιέρα µέσα στα Χριστούγεννα, µε πιθανότερη ηµεροµηνία την Κυριακή 26 ∆εκεµβρίου. Η παραγωγή του «Survivor» έχει πονοκεφαλιάσει προσπαθώντας να βρει ποιοι θα είναι στην οµάδα των ∆ιασήµων, καθώς, µετά τα όχι τόσο πετυχηµένα realities του ΣΚΑΪ, θέλουν το «Survivor» να ανατρέψει τα δεδοµένα. Οι αρνητικές απαντήσεις όµως πέφτουν βροχή, ενώ παλιότεροι παίκτες που είχαν δηλώσει ότι θα τους ενδιέφερε να συµµετάσχουν στο reality φαίνεται πως τώρα κάνουν πίσω.

Μέχρι στιγµής, οι τρεις διάσηµοι που έχουν πει το «ναι» στο κανάλι του Φαλήρου είναι ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης και ο Ολυµπιονίκης της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης. Από γυναίκες, πολύ κοντά στο να ταξιδέψει µέχρι τον Αγιο ∆οµίνικο είναι το µοντέλο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Πρόταση για να ενισχύσει την οµάδα των ∆ιασήµων είχε και η Αννα-Μαρία Λογοθέτη, αλλά απάντησε αρνητικά. Το ίδιο ισχύει και για την αθλητικογράφο Λίλα Κουντουριώτη. Αντιθέτως, θετικά είδε τη συµµετοχή της στο «Survivor» η Κάλια Ελευθερίου, που γνωρίσαµε από τους «Θαλασσόλυκους».