Για τη συμμετοχή της στη «Φάρμα» και τη φιλία που «γεννήθηκε» ανάμεσα σε εκείνη και την Αγγελική Ηλιάδη μίλησε η Σάσα Μπάστα σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα σε όσα αναφέρθηκε η τραγουδίστρια αποκάλυψε, επίσης, πως υπάρχουν άτομα από το ριάλιτι, τα οποία σιχαίνεται και δεν θέλει να τα ξαναδεί.

Πιστεύω στη γυναικεία φιλία

«Στα ριάλιτι δοκιμάζουν τα όριά μας. Εγώ ήρθα αντιμέτωπη με τον εαυτό μου. Στήριξα την Αγγελική Ηλιάδη όπως στήριξε κι αυτή εμένα. Η φιλία μας είναι αληθινή και πιστεύω στη γυναικεία φιλία. Το έπαθλό μου από τη "Φάρμα" είναι η Αγγελική. Αν ήξερα για τον θάνατο του πατέρα της, δεν θα ξαναέμπαινα στο παιχνίδι. Γίναμε φίλες μέσα στη Φάρμα, κολλήσαμε κατευθείαν. Είμαστε ίδιες σε όλα. Είναι κι εκείνη αντράκι κι έχει περάσει δύσκολα» είπε αρχικά, η Σάσα Μπάστα.

«Υπάρχουν άνθρωποι από το παιχνίδι που τους σιχαίνομαι και δεν θέλω να τους ξαναδώ. Και μόνο από το όνομα μπήκαν προκατειλημμένοι στο σπίτι και το είδαν φοβερά ανταγωνιστικά».

Δείτε το σχετικο βίντεο που ακολουθεί:Αν ξανακάνω παιδί, θα το βαφτίσει η Αγγελική Ηλιάδη, και θέλω να βάλει όλο το λάδι

Σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό η Σάσα Μπάστα, είχε αναφερθεί και πάλι στη φιλία της με τη συνάδελφο και πρώην συμπαίκτριά της, Αγγελική Ηλιάδη.

«Με την Αγγελική ήρθαμε πολύ κοντά και να ξέρεις πως αν κάνω ξανά παιδί, θα το βαφτίσει η Αγγελική και θέλω να βάλει όλο το λάδι», είπε αρχικά η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε ότι αν η Αγγελική Ηλιάδη κάνει πρώτη άλλο παιδί, εκείνη θα είναι η νονά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: