Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο παρουσιαστής του ANT1 μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση αλλά και για τις πιο έντονες στιγμές της προσωπική του ζωής.

Η αποκάλυψη για την βραδιά που ξέσπασε άγρια σε φιλικό σπίτι

«Αποφάσισα να πάω σε έναν γιατρό και πήγα σε έναν πλαστικό χειρουργό και μου είπε ότι έχω πολύ σπλαχνικό λίπος. Μου είπε πως μπορεί να με βοηθήσει δίνοντάς μου ένα χάπι που θα μου έκοβε την όρεξη. “Δεν θέλω όμως να πεις πουθενά ότι θα το πάρεις αυτό το χάπι”», δήλωσε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «Ενώπιος Ενωπίω».

«Με άγχωσε λίγο, η αλήθεια είναι αυτή. Το παίρνω από το φαρμακείο και ο φαρμακοποιός μου το έδωσε δύσκολα. Από τότε λοιπόν άρχισε να αλλάζει η ζωή μου. Από τη μία πολύ θετικά γιατί σταματάω να τρώω και χάνω κιλά, από την άλλη είχα πάρα πολλά νεύρα με αποκορύφωμα. Mία νύχτα που παίζαμε χαρτιά, έγινα επιθετικός, χάνω τον εαυτό μου έγινα επιθετικός με το να χτυπήσω έναν άνθρωπο.



Με σταμάτησαν οι υπόλοιποι που ήταν εκεί. Μαλώνω μετά και στον δρόμο, πάλι να χτυπήσω κάποιον και φτάνω στο ραδιόφωνο, γίνομαι επιθετικός ακόμη και με την σύντροφό μου. Προσπαθούσα να την ταρακουνήσω με έβλεπε και δεν καταλάβαινε ότι ήμουν εγώ», δήλωσε ενώ αποκάλυψε πως η επιθετικότητα προήλθε από επιπτώσεις των χαπιών που έπαιρνε.


Ο νέος Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Τώρα τελευταία ζήτησα πολλά συγνώμη από ανθρώπους που αδικούσα, όχι γιατί το ήθελα αλλά γιατί ήταν στο DNA μου να τους αδικώ. Μερίδες ανθρώπων που, επειδή δεν ήταν τόσο πολύ – όπως πίστευα εγώ – αντρουά, δεν ήταν του γούστου μου. Όταν συνειδητοποιείς, συγνώμη για την λέξη, ότι κάνεις τόσες μ@λ@κίες στην ζωή σου ακυρώνοντας ανθρώπους χωρίς να το καταλαβαίνεις, γυρνάς πίσω και ζητάς συγνώμη. Κάνω τώρα μια τεράστια δουλειά για να βγάλω εκείνον τον Γρηγόρη, που όμως δεν φταίει γιατί έτσι σφυριλατήθηκε», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Η αναφορά στη σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου

«Σήμερα όλα αυτά που έχουμε βιώσει με τη Νάνσυ και έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, ήταν όλα πάρα πολύ ωραία. Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι. Η Νάνσυ είναι μία υπέροχη δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια και το λέω πέρα από τη σχέση που έχω. Θεωρώ ότι είναι μία από τις καλύτερες δημοσιογράφους που έχουμε στην Ελλάδα. Είναι μία σοβαρή γυναίκα και μια υπέροχη μητέρα. Δεν με ενοχλεί καθόλου τόσα χρόνια η καθημερινή μας κατάσταση», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την σύντροφό του με την οποία και συνεργάζονται μαζί σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

«Μου έλυσε κιόλας αυτό το θέμα για το εάν η καθημερινότητα μπορεί να φθείρει τη σχέση με τη γυναίκα σου. Όχι, δεν παίζει κανέναν ρόλο αν είσαι καλά κι αν είσαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτό που θέλεις να κάνεις», παραδέχτηκε.

Η επιθυμία για τον γιο του Αναστάση

«Αυτό που ονειρεύομαι για τον γιο μου είναι να δω τον Αναστάση έναν δίκαιο άνθρωπο, να αποβάλω μέσα μου όλα αυτά τα αρνητικά που έχω. Κάνω αγώνα για να είμαι ένας καλός πατέρας και αυτό το λέω γιατί πολλές φορές είμαι αντιμέτωπος με τον ίδιο μου τον εαυτό και το παρελθόν μου. Προσπαθώ να βγάλω ότι έχω στο μυαλό μου και να καταλάβω ότι είναι μια νέα γενιά», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Θέλω να μάθω στον γιο μου να είναι δίκαιος και να μην στεναχωριέται να χάνει. Είναι μέσα στη ζωή, αυτό που του λέω είναι πως κάθε φορά που χάνει ένα παιχνίδι, μέσα του έρχεται μια μεγάλη νίκη, αλλά θα το καταλάβει λίγο αργότερα. Μακάρι ο Αναστάσης μου να πει κάποτε όμορφα λόγια για μένα. Αυτό είναι το όνειρό μου», εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: