Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις ραγδαίες εξελίξεις στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στην ίδια την κοινωνία από την περίοδο της καραντίνας και μετά.

«Κάτι αλλάζει στην κοινωνία αλλά θέλει ακόμα δουλειά για να αλλάξει. Τώρα είμαστε στη φάση της δουλειάς, τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας θα δουν το αποτέλεσμα», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Όσο για το ελληνικό #metoo η ηθοποιός ανέφερε: «Ήμουν προετοιμασμένη για ότι ακολούθησε το metoo και κράτησε λίγο. Δεν ξέρω ποια ήταν η στιγμή που πήρα την απόφαση να μιλήσω, νομίζω ότι δεν υπήρξε μία στιγμή αλλά σαν να προετοιμαζόταν. Δεν ξέρω πως έγινε… Ήταν σαν να ήταν έτοιμο».

Η  Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για την καταγγελία της εναντίον γνωστού ηθοποιού

«Ήταν επίπονο και δύσκολο. Μπήκα σε μια διαδικασία άγνωστη. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί μετά από εκεί (…)Βασανίστηκα πολύ για να μιλήσω. Φυσικά και ενημέρωσα την οικογένεια μου ότι σκοπεύω να κάνω κάτι, δεν γίνεται να το κάνεις μόνος σου. Δεν έφυγε όμως το βάρος από πάνω μου», αποκάλυψε.