Όσα ανέφερε στην κάμερα του Alpha ο αδελφικός φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Σωτήρης Βακάρος δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για σκέψεις.

Ο Σωτήρης Βακάρος ξέσπασε μιλώντας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Όταν το έμαθα, έβρισα, θύμωσα, και θύμωσα πάρα πολύ. Δεν περίμενα από ανθρώπους που ήταν στο περιβάλλον μου να κάνουν τέτοια αλητεία», ανέφερε αρχικά.

Δείτε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κατακραυγή για το βίντεο - Επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με πλαστική κούκλα (Βίντεο)

Όσο για το εάν γνώριζε ο ίδιος για τον γάμο του Στάθη ξεκαθάρισε ότι: «Σήμερα ενημερώθηκα για τον γάμο του, όπως ενημερωθήκατε και εσείς.

Δείτε ακόμη: Αφροδίτη Σημίτη - Αποκάλυψα έναν «Στάθη» στον CEO της εταιρείας και με απέλυσαν (Εικόνα)


Το ότι βγήκε σε εστιατόριο με την γυναίκα του, περίεργο δεν είναι; Δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Δεν έχω μιλήσει με την οικογένειά του, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι όλοι εξοργισμένοι, θα έχουν τρελαθεί οι άνθρωποι», αποκάλυψε ο Σωτήρης Βακάρος.

Δείτε ακόμη: Καταγγελία για τους «Ράδιο Αρβύλα» από πρώην συνεργάτιδα τους - Ήξεραν ότι ο Παναγιωτόπουλος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής

Μάλιστα, έδωσε απαλλακτικό στην παρέα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» λέγοντας ότι: «Είμαι σίγουρος ότι οι συνεργάτες του στο Ράδιο Αρβύλα δεν είχαν ιδέα και να το ήξεραν γιατί θα να ρίσκαραν τόσα χρόνια προκειμένου να καλύψουν τον φίλο τους;»

Δείτε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος – Η αποκάλυψη του MEGA για τον μυστικό πολιτικό γάμο στην Αλόννησο (Βίντεο)

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:




Ο αδελφικός του φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Σωτήρης Βακάρος μίλησε και στην Ζήνα Κουτσελίνη