Ο κορωνοϊός, όπως φαίνεται, δημιουργεί και πάλι συνθήκες για Χριστούγεννα σε κλειστό κύκλο.

Από τον συγκεκριμένο κανόνα δε θα μπορούσαν να ξεφύγουν και οι αστέρες κινηματογράφου και μουσικής, οι οποίοι εμφανίζονται συγκρατημένοι και δίνουν έμφαση στην ασφάλεια από την πανδημία.

Χάλι Μπέρι, Ντένζελ Ουάσιγκτον και Ράιν Ρέινολντς

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα περάσω τα Χριστούγεννα μόνο με τους πολύ κοντινούς ανθρώπους. Πολύ ήσυχα, όλοι μαζί στο σπίτι, προσπαθώντας να είμαστε ασφαλείς», δηλώνει η Χάλι Μπέρι.

«Συνήθως περνάμε ήσυχα στο σπίτι, οικογενειακά, δε θα αλλάξει κάτι. Ίσως μια μικρότερη γιορτή την παραμονή των Χριστουγέννων», λέει από την πλευρά του ο Ντένζελ Ουάσιγκτον.

«Προσπαθούμε να αποφύγουμε το στρες των εορτών στο σπίτι μας. Να το περιορίσουμε. Έχουμε τρία μικρά κορίτσια και είναι σημαντικό, λατρεύουν τις γιορτές», λέει ο Ράιν Ρέινολντς.

Για αρκετούς οι γιορτές είναι από τις λίγες ευκαιρίες που έχουν για να βρεθούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς οι καλλιτεχνικές υποχρεώσεις τούς κρατάνε μακριά τον υπόλοιπο χρόνο.

Τι λέει ο Μαλούμα, ο  Ραλφ Φάινς και η  Αλίσια Κις

«Θα είναι διαφορετικά φέτος, γιατί θα περάσω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους, είναι κάτι που μου έχει λείψει», λέει ο Μαλούμα.

Κάποιοι επιμένουν μοναχικά

«Μάλλον θα τα περάσω μόνος μου, όπως πέρυσι. Μου αρέσει να είμαι μόνος τα Χριστούγεννα», λέει ο Ραλφ Φάινς.

Και άλλοι λένε ότι αυτό που έχει σημασία τα Χριστούγεννα είναι η παρέα.

«Όλα είναι ζήτημα θετικής ενέργειας, αυτών που αληθινά αξίζουν και να βρίσκεσαι μαζί με αγαπημένα πρόσωπα», λέει η Αλίσια Κις.