Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Μάνος Βακούσης στο «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δουλειές που έκανε, πλην του ηθοποιού, ενώ μίλησε και για τη μητέρα του.

«Όποιος αποκτάει εξουσία, είτε κοινωνική είτε τη φέρει από την οικογένειά του, είτε από τον εαυτό του, και δεν μπαίνει μέτρο, γινόμαστε άμετροι και βιαστές. Για να μη γίνουμε δήμιοι, το αναλαμβάνει η δικαιοσύνη.

Δείτε ακόμη: Μάνος Βακούσης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Δεν καθάρισε το τοπίο επειδή βάλαμε τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη στη φυλακή

Δεν μπορώ να αναλάβω εγώ για σένα, που σε ξέρω και συνεργάζομαι μαζί σου, αν διαπράξεις ένα βιασμό. Θα το κρίνει η δικαιοσύνη.

Οι άνθρωποι που το είπαν μετά από 10 χρόνια, που δικαιωματικά καθυστέρησαν, επειδή δεν μπορούσαν να το πουν, έδωσαν την ευκαιρία στον βιαστή να συνεχίσει τη ζωή του βιαστή» είπε ο Μάνος Βακούσης αναφορικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές.

Ο Μάνος Βακούσης αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει εργαστεί και στο νεκροτομείο. «Είναι πρόχειρη μία δουλειά αν είναι με τον Μουστάκα, τον Ψάλτη, την Καλουτά, επειδή είναι βιντεοκασέτα; Πολύ μικρότερος εργαζόμουν στο νεκροτομείο, χρειαζόμουν τα χρήματα για να πάρω αυτά που θέλω.

Εγώ έβαφα και φρόντιζα τον νεκρό στο νεκροτομείο. Δεν με ανατρίχιαζε, μου χάρισε μεγάλες εμπειρίες. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να φοβάται το πτώμα, τι θα κάνει, θα μετακινηθεί; Μακάρι να ζωντάνευε».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως αποφάσισε να φύγει από το νεκροτομείο όταν του έφεραν την γειτόνισσά του, η οποία έφυγε από τροχαίο. «Όταν έφυγε η μάνα μου, μου άρεσε να πηγαίνω να χαζεύω τα οστά της στο κοιμητήριο. Τώρα που έχω κι εγώ μία ηλικία, να πω ότι θα ήθελα να καώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: