Καλεσμένος στο Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής – τραγουδιστής μίλησε για την καθημερινότητα με τα τέσσερα παιδιά του, αλλά και τις τελευταίες στιγμές λίγο πριν το φετινό Survivor στο οποίο θα βρεθεί για μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

«Τώρα είναι μοιρασμένα τα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Η μικρή μας πήρε το όνομα Βαλέρια της μαμάς μου. Χάρηκε η μητέρα μου αν και είναι λίγο συγκρατημένη, δεν λυγίζει εύκολα, αλλά ξέρω ότι το χάρηκε σίγουρα», είπε για τον ερχομό της μικρής του κόρης.

«Πλέον κάνουμε τόσα χιλιόμετρα κάθε μέρα που καταλαβαίνω ότι έχω μια μεγάλη οικογένεια. Είναι χαρά μου να είναι όλα τα παιδιά μαζεμένα στο σπίτι, αν και κάποιες μέρες μπορεί να είναι λίγο κουραστικό», δήλωσε.

Η επιθυμία των παιδιών του να βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο

Ο παρουσιαστής του Survivor αποκάλυψε πως η σύντροφός του μαζί με την κόρη τους σύντομα θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο.

«Θεωρώ πολύτιμο τον χρόνο που έχουμε και επειδή έχουν μεγαλώσει λιγάκι, καταλαβαίνω ότι αυτό το εξάμηνο που λείπω στο Survivor, αρχίζουν και βάζουν όρια, ξέρουν πόσο διαρκεί. Ενώ πιο παλιά ήταν αλλιώς», είπε ο Γιώργος Λιανός. «Η Βαλέρια με την Κωνσταντίνα θα έρθουν στον Άγιο Δομίνικο. Να στρώσει λίγο πρώτα το πράγμα και μετά θα έρθουν. Και Αριάνα, ο Κωνσταντίνος και ο Ιάσονας θέλουν επίσης να έρθουν. Θα βρω τον τρόπο να έρθουν, ίσως στις πασχαλινές γιορτές».

Η αποκάλυψη για τη μεταμόσχευση μαλλιών

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ για πρώτη φορά δήλωσε πως πρόσθεσε μαλλιά, κυρίως λόγω του επαγγέλματός του: «Έχω βάλει μαλλιά δεν βλέπεις; Δεν είναι ταμπού να το λες. Είμαι υπέρ των μικρών παρεμβάσεων ειδικά εάν η δουλειά σου το απαιτεί. Εγώ πήγαινα στα γυρίσματα και έπρεπε να μου ισιώσουν τις πέντε τρίχες», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός ενώ συμφώνησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Είμαστε υπέρ των επεμβάσεων όταν αυτές σε κάνουν χαρούμενο/η».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:




Αναχώρησε και ο Γ. Λιανός για Άγιο Δομίνικο - Τι δήλωσε