Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Χαμογέλα και πάλι!» έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φήμη ότι θα αναλάβει την παρουσίαση του X-FACTOR που έρχεται στο MEGA,
«Σας λείπουν παρουσιαστές στην τηλεόραση; Εγώ τραγουδάω. Η πρόταση ήταν για κριτική επιτροπή. Και λέω κι εγώ, αν ήταν να πάω στην τηλεόραση θα κάνω την παρουσιάστρια, όχι την κριτή», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου και πρόσθεσε πως θα το σκεφτόταν σοβαρά αν της έκαναν πρόταση για παρουσίαση.



Ένα έτος ζωής συμπλήρωσε ο γιος του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού, οι οποίοι ανέβασαν στα social media φωτογραφία με την γενέθλια τούρτα.

Για δεύτερη φορά βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό η Ιλένα Ουίλιαμς, ενώ και ο Θοδωρής Φέρρης νοσεί.

Ξέσπασε ο Γιάννης Μπέζος για τον κορωνοϊό και τους συνωμοσιολόγους, Ο ηθοποιός δήλωσε πως θα πρέπει να εμπιστευόμαστε την επιστήμη και πως όσα ακούστηκαν από τους συνωμοσιολόγους για τα εμβόλια ήταν μεσαίωνας και σκοταδισμός. «Δεν είναι δικαίωμα κάποιου να μην κάνει το εμβόλιο», δήλωσε.

Η Μιμή Ντενίση έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος, όπου μίλησε για την μητέρα της και το ταλέντο της στη μαγειρική.

«Δεν υπήρχε για τη μαμά μου αρνητική σκέψη. Ήταν σε όλα θετική. Ήταν πιο μεγάλο το σοκ με την απώλεια της μητέρας μου. Ο μπαμπάς μου αισθανόμουν ότι ήθελε να φύγει όταν πέθανε, η μαμά μου δεν ήθελε να φύγει», είπε η ηθοποιός.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε πως ο κόσμος της τηλεόρασης την γοήτευσε από την πρώτη στιγμή, ωστόσο η τηλεοπτική καριέρα δεν την αφορά με όρους προβολής και αναγνωρισιμότητα.