Καλεσμένος στο «Πρωινό» βρέθηκε σήμερα ο Σταμάτης Γαρδέλης και για ακόμη μια φορά δεν έλειψε η ένταση ανάμεσα στον ίδιο και τη Φαίη Σκορδά. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει σχέση και την προηγούμενη φορά που είχε πάει στην εκπομπή «τον μάλωσε» γιατί είπε ότι είναι μόνος του και εκείνη θεώρησε ότι τη βγάζει από τη ζωή του.

«Είμαι με μια σύντροφο και περνάμε πάρα πολύ καλά μαζί. Είμαστε τρία χρόνια μαζί» ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης ενώ όταν ρωτήθηκε αν η σχέση αυτή είναι σοβαρή απάντησε:

«Με κόβεις για σοβαρό; Όσο σοβαρός είμαι εγώ είναι και η σχέση. Δε μένουμε μαζί γι΄αυτό κρατιέται και η σχέση. Μένει στα περίχωρα της Αττικής. Το σπίτι μου μέχρι το σπίτι της είναι επτά ώρες με τα πόδια. Τι θα πούμε σήμερα; Πήγα με τα πόδια γιατί το είδα σαν μια εικόνα ποιητική. Είναι μια ένδειξη κατάκτησης.

Νομίζω με εκτιμάει για να είναι μαζί μου τρία χρόνια και να με αντέχει. Είναι καλλιτέχνης, είναι άμεση συνεργάτης μου, είναι μούσα μου, είναι το στήριγμά μου. Είμαι καλά Γιώργο μου, εσύ;» ρώτησε τελικά ο Σταμάτης Γαρδέλης τον παρουσιαστή για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

Γ.Λ: Εγώ μόνος μου είμαι
Σ.Γ: Τι μόνος;
Γ.Λ: Και δεν έχω και κάποιον για να παρεξηγηθεί οπότε το λέω
Σ.Γ: Δεν είσαι μόνος. Εσύ έχεις την καλύτερη σύντροφο. Έχεις έναν άνθρωπο που σε στηρίζει
Γ.Λ: Μη το ξανακάνουμε όμως αυτό
Φ.Σ: Αχ, παρακαλώ πολύ
Σ.Γ: Γιατί εσύ τι κάνεις σε μένα;
Φ.Σ: Εγώ δε φταίω όμως. Εγώ πάντα είμαι κυρία απέναντί σου
Σ.Γ: Εγώ δεν είμαι κύριος;

Τέλος, τον λόγο πήρε πάλι ο Γιώργος Λιάγκας στην προσπάθειά του να μετατοπίσει το θέμα συζήτησης απο τον ίδιο επιστρέφοντας στον ηθοποιό και ρωτώντας τον αν σκοπεύει να παντρευτεί. Κάποια στιγμή μάλιστα, χτύπησε και το τηλέφωνο του ηθοποιού από την σύντροφό του που πήρε να κάνει παρατήρησε γι’ αυτά που ο ίδιος είπε για εκείνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: