Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
mary-sinatsaki-2
Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη: Η έκπληξη στη σκηνή για τα γενέθλιά της και οι εντυπωσιακές τούρτες

Η αγαπημένη Youtuber και επιχειρηματίας έκλεισε χθες Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου τα 37 της έτη και τα γιόρτασε με τους στενούς της φίλους.

Η Μαίρη Συνατσάκη πέρασε τα δεύτερα γενέθλια μέσα στην καραντίναΗ αγαπημένη Youtuber και επιχειρηματίας έκλεισε χθες Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου τα 37 της έτη και τα γιόρτασε με τους στενούς της φίλους.

 

Η Μαίρη Συνατσάκη έσβησε δύο εντυπωσιακές τούρτες ειδικά φτιαγμένες για εκείνη, ενώ μια μέρα πριν οι συνάδελφοί της στο Hair της έκαναν έκπληξη στη σκηνή για τα γενέθλια της.

«Τα πιο περίεργα γενέθλια της ζωής μου αλλά με τις ωραιότερες τούρτες της ζωής μου! BOO-037 σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κάθε χρόνο! Με τιμάτε και με δυναμώνετε! Μου είπαν κάνε μια ευχή πριν σβήσεις τα κεράκια κι ευτυχώς που μου έφτιαξαν δύο τούρτες μπας και χωρέσω τις ευχές.

Θέλω του χρόνου να αγκαλιαζόμαστε ξανά ελεύθερα  η παράδοση είναι η @adalivitsanou να μου φτιάχνει τις τούρτες μου αλλά φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της] [Θα έχουμε να τρώμε μέχρι του χρόνου mairiboomer joke alert] [μετρημένοι στα δάχτυλα πολύτιμοι φίλοι μου, είσαστε θησαυρός!]» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη, με αφορμή τη χθεσινή ημέρα των γενέθλια της.