Ο τελικός του J2US ξεκίνησε και μέχρι την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή, θα έχει πολλές εκπλήξεις. Λίγο μετά την έναρξη του live, ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε του κριτές, με μία απουσία, τη Δέσποινα Βανδή, η οποία βρίσκεται στο σπίτι της σε καραντίνα, αφού βρέθηκε θετική στον κοροναϊό.

Έτσι, η Δέσποινα Βανδή, πιο λαμπερή από ποτέ, μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με τον Νίκο Κοκλώνη και αφού έστειλε τις ευχές της στο κοινό αλλά και στους συνεργάτες της για το νέο έτος στη συνέχεια δήλωσε: «Καλή χρονιά σε όλους. Ζηλεύω πολύ που δεν βρίσκομαι μαζί σας στο τελικό. Βλέπω την Μπακοδήμου στη θέση μου, μετά από καιρό κατάφερε να κάτσει στην καρέκλα μου. Βίκυ και Σταμάτη το νου σας. Πολύ περίεργο είναι αυτό, αλλά προέχει η υγεία. Βάσει νόμου θα μπορούσα σήμερα 5η μέρα να είμαι μαζί σας, αλλά είπαμε να κρατήσουμε τις 10. Θα σας θαυμάσω από εδώ».

Σημειώνεται πως και ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, για αυτό δεν θα καταφέρει να παρευρεθεί στον τελικό, ενώ την θέση του πήρε ο Stan, ο οποίος θα διαγωνισθεί μαζί με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στον τελικό.