Θετική στον κοροναϊό είναι η Φωτεινή Δάρρα, καθώς και η 82χρονη μητέρα της.

Η ερμηνεύτρια έκανε μια σχετική ανάρτηση στο instagram της.

«Ναι με έριξε ο COVID. Σήμερα το πρωί, έκοψα ένα κομμάτι από τη βασιλόπιτα και πέτυχα το φλουρί! Μετά από λίγο έκανα το καθιερωμένο τεστ(σίγουρη ότι θα είναι αρνητικό όπως όλες τις άλλες φορές) κι όμως διαψεύσθηκα.

Σκέφτηκα αμέσως πως είναι ειρωνεία της τύχης… από τη μια το φλουρί και από την άλλη ο COVID. Όμως όσο περνούν οι ώρες αισθάνομαι τυχερή που δεν βήχω μέχρι θανάτου, που έχω έναν διαχειρίσιμο πυρετό και πόνους στα Κόκκαλα και καμία φορά έντονο πόνο στα αυτιά που δικαιολογείται αφού από παιδί έχω ευαισθησία.

Πριν λίγο έμαθα ότι η μαμά μου βγήκε θετική. Αμέσως ξέχασα τα δικά μου και σκέφτομαι μόνο αυτήν. Την ογδονταδιάχρονη μάνα μου που έκανε το μονοδοσικό μιας και είναι κατάκοιτη στο σπίτι με αναπνευστικά προβλήματα.

Δεν ξέρω πως το κόλλησε γιατί στην προσπάθειά μας να την προστατέψουμε κρατάμε απόσταση. Αυτό που ξέρω είναι ότι εκείνο που για εμάς είναι μια περιπέτεια-μικρή ή μεγάλη- για ανθρώπους σαν αυτήν μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Εύχομαι όχι, τόσο για αυτήν όσο και για όλους τους μεγάλους ανθρώπους που το περνάνε. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για εμάς αλλά και για να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας.

Μην αψηφάτε τον κίνδυνο, καλύτερα να τον κοιτάξετε κατάματα και να παλέψετε στα ίσια.Καλή ανάρρωση σε όλους όσους νοσούν και προσοχή στους υπόλοιπους γιατί:

1. Κολλάει… είναι αλήθεια

2. Το τεστ δεν δείχνει παρά μόνο μέρες μετά…

3. Με σωστή προφύλαξη-δεν μπορεί- κάποια στιγμή θα τελειώσει και θα αγκαλιαστούμε ξανά!», έγραψε στην ανάρτησή της η Φωτεινή Δάρρα.