O Βαγγέλης Κονιτόπουλος εξήγησε στο «Mega Καλημέρα» γιατί δεν θέλει να φοράει μάσκα ενώ μίλησε για τις ημέρες που πέρασε στο νοσοκομείο με κοροναϊό.

«Μπορεί να παίζω ζωντανή μουσική μόνο για εμβολιασμένους, αλλά τα τραγούδια μου τα ακούνε όλοι. Δεν ήθελα να φοράω μάσκα, γιατί δεν νομίζω ότι με προφυλάσσει. Νόσησα με κοροναϊό ελαφρά. Αν με ρωτάς, δεν θέλω να εμβολιαστώ», είπε.

Για τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο η «Βασίλισσα» του νησιώτικου τραγουδιού είναι η Ειρήνη Κονιτοπούλου Λεγάκη, και μαζί με τον Γιώργο Κονιτόπουλο έκαναν γνωστά τα νησιώτικα.

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος δήλωσε πως έχει μία κόρη 6 χρονών, ενώ τα αγόρια του έχουν πια μεγαλώσει και έκαναν τις δικές τους οικογένειες.

Πολλές φορές του έχει τύχει να περνούν την κόρη του για εγγονή του κι εκείνο που επιθυμεί είναι τα παιδιά του να έχουν μία πιο ζεστή σχέση με την κόρη του, αν και αναγνωρίζει πως η διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους είναι μεγάλη.

«Η σύζυγός μου, Ρούλα, είναι θαυμάστριά μου. Είχε έρθει στο κέντρο και γνωριστήκαμε από μακριά. Είδα την γυναίκα μου μαζί με τις φίλες της και λέω "μάγκα, εδώ έχει αφρό. Τι να κάνεις; Είσαι πολύ μεγάλος". Δεν έδωσα σημασία και δούλεψε», είπε για την γνωριμία με τη γυναίκα της ζωής του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: