Ποδαρικό στην εκπομπή Πάμε Δανάη έκανε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης το πρωί της Δευτέρας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» αποκάλυψε πώς γνώρισε τη Δανάη Μπάρκα όταν ήταν ακόμη 2 χρονών.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε το ασταμάτητο κλάμα της Δανάης μέσα στο αυτοκίνητο κλάμα της όταν της είπε πως πρέπει να καθίσει πίσω.

Παράλληλα μίλησε για την πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση.

«Δεν με αγχώνουν τα νούμερα. Μου αρέσει όμως όταν η σειρά που παίζω κάνει επιτυχία και θα με στενοχωρεί αν δεν κάνει νούμερα. Μέχρι εκεί όμως», είπε αρχικά.

Σχολιάζοντας την επιτυχία των «Συμπέθερων» αποκάλυψε ότι ο Μιχάλης Ρέππας είναι ο μεγαλύτερος «χάχας» που υπάρχει στο ελληνικό θέατρο. «Είναι αυτός που στο σίριαλ γελάει συχνότερα», υπογράμμισε και παραδέχτηκε ότι ο ίδιος πάει by the book.

«Εγώ είμαι ο πιο συγκρατημένος», είπε.

«Αφιερώνομαι ολόψυχα στις δουλειές μου».

Σε ερώτηση για το ποια είναι η αγαπημένη του δουλειά, απάντησε: «Παίζω πάνω από 40 χρόνια στο θέατρο. Οι περισσότερες δουλειές που έχω κάνει μου αρέσουν. Όλες τις αγάπησα με τον ίδιο τρόπο. Κάποιους ρόλους τους ξεχώρισα λίγο παραπάνω. Αφιερώνομαι ολόψυχα σε αυτό που κάνω, είτε είναι θέατρο είτε είναι τηλεόραση».

Είχε στην καριέρα του δύσκολες συνεργασίες; «Στο θέατρο συνυπάρχεις με κάποιους άλλους και όταν ο άλλος είναι λίγο περίεργος υπάρχουν δυσκολίες. Δούλεψα πολλές φορές με αλαζονικούς ανθρώπους, άντεξα αλλά είπα ότι δεν θα δουλέψω ξανά μαζί τους», σχολίασε σχετικά.

Επίσης, αναφέρθηκε στον λόγο που αποφεύγει να τοποθετείται δημόσια για διάφορα ζητήματα.

«Ο δημόσιος λόγος πρέπει να είναι προσεκτικός. Σε μια παρέα μπορώ να πω τις απόψεις μου χωρίς να φοβάμαι ότι θα βγουν λάθος συμπεράσματα από κάποια φράση μου. Δημοσίως όμως δεν συμβαίνει αυτό», τόνισε.