Συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Τσάβαλου και μίλησε τόσο για τη βία στο εργασιακό περιβάλλον, τη μητρότητα, αλλά και το bullying που είχε δεχτεί κατά την παιδική της ηλικίας.

Η ηθοποιός βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και δήλωσε αρχικά για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει. «Εννοείται ότι έχω βιώσει οικονομικές δυσκολίες, και όταν ήμουν μόνη μου, αλλά και τώρα. Ο σύζυγός μου δουλεύει σε μία εταιρία, ευτυχώς εκείνος είχε δουλειά. Αγχώθηκα πολύ παραπάνω από τότε που έγινε μαμά με τα οικονομικά, και πιο πολύ για το παιδί. Τρεις φορές μου έτυχε να μην πληρωθώ από δουλειά και τελικά πήρα τα λεφτά μου με δικαστήριο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο bullying που είχε δεχτεί, όταν ήταν ακόμα παιδί και αποκάλυψε πως αυτό συνεχίστηκε και αργότερα στον χώρο εργασίας της.

«Στο σχολείο με έλεγαν σκελετούλα, αλλά έχω βιώσει bullying και στη δουλειά. Είχα πει εδώ και καιρό τι συνέβαινε, αλλά δεν έλεγα όνομα για να μη μου κάνει μήνυση. Όσοι έχουν ασκήσει εργασιακή ή σεξουαλική βία, είναι αμετανόητοι. Δεν έχουν ζητήσει συγνώμη και έχουν βγάλει τρελά τα θύματα».

Τέλος, μίλησε για το δώρο της μητρότητας και εξήγησε πως ήταν μία αφορμή για να σβήσει και τα social media. «Το πιο ωραίο δώρο που μου έκανε ο Θεός είναι η μητρότητα. Όταν έμεινα έγκυος και πήρα 25 κιλά με είχαν πρήξει με το πόσα πήρα και αν τα έχασα. Τα social δεν τα πολυγουστάρω, έσβησα το Facebook και το Twitter, πολύ κακία», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: