Σε σχέση βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο παίκτης του Survivor είναι ερωτευμένος με την ηθοποιό Στεφανία Γκουρνέλου, η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σινέ» του Παντελή Καναράκη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησε για τη σχέση της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, για τον χαρακτήρα του ενώ εξέφρασε και ένα παράπονο.

«Νιώθω άβολα και νιώθω ένα παράπονο που χτυπάει συνέχεια το τηλέφωνο μου είτε για τον Λάμπρο είτε για το θέμα με την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα. Θέλω να εκφράσω ένα παράπονο γιατί είμαι αρκετά χρόνια, δεν θα πω πολλά, περίπου 12 στον χώρο.

Έχω συμμετάσχει σε πάρα πολλές δουλειές, δεν θα τις αραδιάσω τώρα, αλλά έχω αυτό το παράπονο ότι τόσα χρόνια δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο μου από έναν τηλεοπτικό, τουλάχιστον, δημοσιογράφο.

Θέλω να κρατάω χαμηλούς τόνους. Δεν θέλω να εκμεταλλεύομαι το γεγονός ότι ο Λάμπρος είναι στο Survivor» ανέφερε αρχικά η Στεφανία Γκουρνέλου.

«Είναι πολύ καλός, πέρα από παίκτης που έχουμε ενθουσιαστεί όλοι με την επίδοσή του. Είναι ήσυχος, πολύ φιλικός. Είναι πολύ δοτικός και θέλει να βοηθάει. Αποκλείεται να του έχει ζητηθεί κάτι και να μην το έκανε. Είναι παρεξήγηση.

Δεθήκαμε πάρα πολύ γρήγορα με τον Λάμπρο. Περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί, ελπίζω να συνεχιστεί και όταν βγει. Προσεύχομαι να μείνει όσο περισσότερο γίνεται. Έχει μια έμφυτη ικανότητα να αποστασιοποιείται. Είναι πολύ νωρίς για σχέδια στο μέλλον» εξομολογήθηκε η Στεφανία Γκουρνέλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: