Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στην «Ελένη» η Άννα Ανδιριανού, η οποία μίλησε για τους γάμους της, την επιλογή της να μην κάνει παιδί αλλά και τον θάνατο της μητέρας και του αδελφού της που την ένωσε με τον πατέρα της.

«Οι γονείς μου ήταν πολύ προχωρημένοι και έχω πάρει πολλά από αυτούς. Όταν τους είπα ότι θέλω να παντρευτώ, μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος. Παντρεύτηκα πολύ μικρή τον ηθοποιό Γιάννη Βούρο. Ο άντρας μου τώρα είναι πάλι μέσα στα πράγματα γιατί είναι σεναριογράφος, σκηνοθέτης και συγγραφέας», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Νομίζω ότι ήμουν ερωτευμένη με τον “έρωτα” στους γάμους μου και στις σχέσεις μου, μέχρι που γνώρισα τον τωρινό μου άντρα, εκεί ερωτεύτηκα για πρώτη φορά έναν άνθρωπο και όχι τον έρωτα».

Για την επιλογή της να μην αποκτήσει ποτέ παιδιά τόνισε: «Όλες οι γυναίκες έχουν μητρικό ένστικτο ανεξάρτητα από το αν έχουν ή δεν έχουν παιδί ή αν θέλουν. Εγώ δεν ήθελα και ποτέ. Αν έχεις δικά σου παιδιά μοιραία επειδή θέλουν πολλή ενέργεια δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με άλλα κι εγώ προτιμώ να ασχοληθώ με περισσότερα».

Όσο για την σχέση της με τον πατέρα της αποκάλυψε: «Η μητέρα μου πέθανε 59 χρονών και ταυτόχρονα την ίδια περίοδο πέθανε και ο αδερφός μου. Ξαφνικά βρέθηκα με τον πατέρα μου πολύ κοντά, ήταν και μπαμπάς και μαμά. Στην κηδεία ο πατέρας μου μου είπε ότι είναι τυχερός άνθρωπος γιατί αν έπρεπε να χάσει ένα από τα παιδιά του έχασε αυτό που ήταν πιο μικρό και είχαν λιγότερη επαφή και όχι εμένα που ήμασταν και φίλοι και κοντά τόσα χρόνια. Τον πονούσε ο θάνατος αλλά καταλαβαίνω ότι το είπε για να βγάλει πάνω από εμένα οποιοδήποτε βάρος».