Μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της διανύει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία ταξίδεψε εσπευσμένα στην Κρήτη για να σταθεί στο πλευρό της γιαγιάς της, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της.

Το μοντέλο, ενώ βρισκόταν με τον μέλλοντα σύζυγό της σε διακοπές, ενημερώθηκε ότι η γιαγιά της δεν ήταν καλά και έφυγε κατευθείαν για την Κρήτη, έτσι ώστε να βρεθεί δίπλα της, να τη φροντίσει και να της δώσει κουράγιο.

Από εκεί, παρακολούθησε τα όσα συμβαίνουν γύρω από την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα, μετά από ορισμένα μηνύματα που δέχτηκε, όπως και οι πλειοψηφία των celebrities, είχε δώσει τη δική της απάντηση και θέση δημόσια, μέσα από κάποια stories της.

Ωστόσο, τα μηνύματα από μερίδα του κόσμου δεν σταμάτησαν εκεί. Όπως είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε νέο ξέσπασμά της, κάποιοι ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της γιαγιάς της αλλά και για την ίδια, ενώ άλλοι συνέχισαν να την κατηγορούν ότι καλύπτεί άτομα, γεγονός που την εκνεύρισε.

«Καλημέρα. Έχω λάβει πολλά μηνύματα ενδιαφέροντος για το αν είμαι καλά όπως και για το αν είναι καλά η γιαγιά μου. Έχω λάβει και αυτά τα 5-6 μηνύματα από τους ανύπαρκτους που αγνοώ την ύπαρξή τους που δε μπορώ να καταλάβω από που μου στέλνετε και από που με βρήκατε.

Λέτε ότι εγώ κρύβομαι. Εγώ. Και ότι συγκαλύπτω ενόχους και ανθρώπους που επίσης δεν γνωρίζω και αγνοώ επίσης την ύπαρξή τους. Μάλιστα, εγώ η ίδια βγήκα και είπα ότι ναι, όποιος έχει και αποδείξεις και μπορεί να βοηθήσει την κοπέλα και την κάθε κοπέλα που έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας να βγει να τα προσκομίσει και να μη φοβόμαστε να μιλήσουμε.

Μέσα από το Instagram είπα επίσης, ότι μπορούμε να ακουστούμε αλλά δε μπορούμε να βάλουμε κάποιον φυλακή. Κάθεστε και σπαμάρετε τους Influencers στα μηνύματα με απειλές και βρισιές, τους παρουσιαστές… Ρε μάγκες, και οι πολιτικοί μας ξέρετε έχουν Instagram , γιατί δε στέλνετε σε εκείνους; Φοβάστε;» ανέφερε μεταξύ άλλων στα stories της.