Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στα social media εναντίον του και το hashtag #cancel_kopsialis, το βράδυ του Σαββάτου δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο και απάντησε για όλα όσα έχει κατηγορηθεί.

Ο γνωστός YouTuber και influencer ξέσπασε μιλώντας για την υπόθεση στη Θεσσαλονίκη, για εκείνους που τον χαρακτήρισαν ομοφοβικό και ρατσιστή αλλά και για την ανάρτηση που τον εμπλέκει σε μια υπόθεση κλοπής 30.000 ευρώ.

Η σύντροφος του Αλέξανδρου Κοψιάλη, Σοφία Φυρού, πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Όπως είναι λογικό, η ίδια δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις σχετικά με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και μάλιστα δεν δίστασε να απαντήσει σε μερικές από αυτές.

Η Σοφία Φυρού εξήγησε μέσα από τον τις απαντήσεις που έδωσε πως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι πιο δυνατός από ποτέ και ευχήθηκε αγάπη σε όλους. Σχετικά με το πώς διαχειρίζεται όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, ηΣοφία Φυρού απάντησε: «Ψυχραιμία. Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται».