Έναν χρόνο μετά την θαραλλέα εξομολόγησή της για τα όσα είχε ζήσει σε συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, η Ζέτα Δούκα με post της στο Instagram αποκάλυψε πως ο φόβος την είχε κυριεύσει και πως όταν τελείωσε η συνέντευξη ένιωθε μουδιασμένη.

«Ακόμα θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε. μου στέγνωνε το στόμα, με έκανε να τρέμω, αλλά ταυτόχρονα μου έδινε δύναμη. Περνούσαν χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό μου αλλά επικεντρωνόμουν στην εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου λίγες ημέρες πριν και έπαιρνα θάρρος», έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός και μητέρα ενός κοριτσιού.

«Όταν τελείωσε η συνέντευξη είχα μουδιάσει, δεν το πίστευα ότι το έκανα αυτό. Άκουγα τις φωνές γύρω μου σαν να είμαι σε γυάλα. Προσευχόμουν ο κόσμος να καταλάβει και να αλλάξει. Όπως τελικά έγινε. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ. Η κοινωνία δεν φοβάται να μιλήσει πια», εξομολογείται η Ζέτα Δούκα.

«Τα θύματα βίας ισχυροποιούνται και οι εγκληματίες έρχονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη. Έχουν πολλά να γίνουν ακόμη, σε όλα τα επίπεδα, αλλά η αρχή συνέβη και είναι τόσο σαρωτική που δεν θα αφήσει τίποτα ατιμώρητο το πέρασμά της», υπογραμμίζει η ίδια.

δουκα

«Η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά αυτήν τη στιγμή»

Ήταν 26 Ιανουαρίου του 2021 όταν η αποκάλυψή της στην πρωινή εκπομπή του Mega προκάλεσε σοκ στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο. Η εικόνα της ηθοποιού να παραδέχεται με τρεμάμενη φωνή μπροστά στην κάμερα όσα είχε ζήσει θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό πολλών, ενώ η ίδια πριν προχωρήσει στην εξόμολόγησή της θα πει: «Η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά αυτήν τη στιγμή» και θα ζητήσει και από άλλους συναδέλφους της να μιλήσουν ανοιχτά για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο τους.